MENU

6 Φεβρουαρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτός είναι ο αρχηγός του νέου κόμματος που θα ενταχθεί ο Νίκος Νικολόπουλος Views: 1539 Ειδήσεις, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Αυτός είναι ο αρχηγός του νέου κόμματος που θα ενταχθεί ο Νίκος Νικολόπουλος

Θέμα πολύ λίγου χρόνου είναι η αναγγελία της σύστασης νέου κόμματος στο οποίο εκ των βασικών ιδρυτικών μελών θα είναι  και ο τέως Αχαιός βουλευτής και νυν δημοτικός σύμβουλος Πατρέων ως επικεφαλής της παράταξης Νέα Πάτρα Νίκος Νικολόπουλος που είναι και δημιουργός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Αρχηγός θα είναι  ο Γιώργος Τράγκας, πρόσωπο γνωστό  και μαχητικό με μεγάλη αναγνωρισημότητα  σε πανελλήνιο επίπεδο.

Όσο αφορά το όνομα θα αποκαλείται Κίνημα πάνω στις βασικές έννοιες ελευθερία , δημοκρατία, δικαιοσύνη και ανεξαρτησία.

Σύμφωνα μάλιστα με τελευταίες πληροφορίες, σε λίγες ημέρες αναμένεται να γίνει κατάθεση του καταστατικού του νέου κόμματος στον Άρειο Πάγο.

Νέα καθημερινή εφημερίδα…ειδικού σκοπού

Την ερχόμενη Τρίτη 9 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο φύλλο της νέας πανελλήνιας καθημερινής εφημερίδας  «Ελεύθερος Σκοπευτής» με εκδότη τον γνωστό μαχητικό δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Η εφημερίδα θα είναι το κύριο μέσο προβολής των θέσεων και απόψεων του νέου υπό σύσταση κόμματος. Οπως μαθαίνουμε μεταξύ των τακτικών συνεργατών θα είναι και ο Αχαϊός Νίκος Νικολόπουλος.

Σχετικά ο Ν.Νικ. εγραψε πρόσφατα σε ανάρτησή του

«Στις εκλογές που σύντομα έρχονται πρέπει να υπάρξει ένα πατριωτικό δημοκρατικό κόμμα της κοινωνικής λαϊκή κεντροδεξιάς;

Η δική μας παράταξη ανανεώνεται και στηρίζεται σε νέους φιλόδοξους εθελοντές που θέλουν να προσφέρουν, όχι σε επαγγελματίες γυρολόγους που αλλάζουν αφεντικά και ιδεολογίες σαν τα πουκάμισα.

Η δική μας παράταξη πιστεύει ότι οι αιρετοί είναι οι άριστοι της Δημοκρατίας και ότι οι Τεχνοκράτες μπορούν να προσφέρουν συμβουλή, αλλά όχι να υποκαθιστούν τους αιρετούς..

Δεν είμαστε τεχνοφοβικοί, αλλά ούτε τεχνοδούλοι.

Η δική μας παράταξη θα κουμαντάρεται από αυτούς που την υπηρετούν από αυτούς που ψηφίζεται και όχι από τους εισοδιστές που υπηρέτησαν τον πρωθυπουργό των Ιμίων, του χρηματιστηρίου και της διαπλοκής ή τον άλλον της συμφοράς του Τιτανικού και των μνημονίων.

Από τη στιγμή που κι εσείς τα ίδια σκέπτεστε, σας καλώ υπό τη βαριά σκιά των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία, να ιχνηλατήσουμε μαζί την Ελλάδα του 2021 και μετά μαζί να φτιάξουμε το νέο σχέδιο και τις νέες πολιτικές»

Εμείς όμως καθαρά και ξάστερα δημόσια καταθέτουμε την πρόταση του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος που ζητά να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας καινούργιας παράταξης που θα είναι η Εθνική Ελλάδος.

Μια νέα παράταξη που λόγω της απλής αναλογικής θα πρέπει να είναι έτοιμη να συγκυβερνήσει με το κόμμα εκείνο που θα δεχτεί ένα εθνικό σχέδιο διακυβέρνησης, που εκ των προτέρων θα γίνει γνωστό στον ελληνικό λαό…

Η απλή αναλογική θα επιβάλει αυτή την αναγκαιότητα. Θέλουν δεν θέλουν, ο Κυρ. Μητσοτάκης και οι συνέταιροι του από το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και την Αριστερά.

Η πρόταση που κατάφερε το σήμερα είναι να οργανώσουμε ένα Εθνικό Κίνημα Ελλάδος.

Τα αρχικά των τριών λέξεων δημιουργούν το σαγηνευτικό όνομα Εθνική Ελλάδος…»

«…Στη νέα κεντροδεξιά ελληνική παράταξη χωράνε όλοι όσοι νιώθουν πρώτα Έλληνες, μετά ευρωπαίοι και μετά πολίτες του κόσμου.

Θα είναι η παράταξη της τεχνολογικής πρωτοπορίας, θα χρησιμοποιεί τα social media, αλλά πιο σημαντικά από αυτά πιστεύει πως είναι τα ανθρωποδίκτυα, δηλαδή οι αυθεντικές, αδιαμεσολάβητες, διαπροσωπικές σχέσεις.

Η δική μας νέα παράταξη είναι πατριωτική και δεν χωρούν σ’ αυτήν τα άκρα.

Ο πολιτικοϊδεολογικός προσδιορισμός μας έχει σταθερές: Τις αρχές και τις αξίες μας όπως περιγράφονται στην διακήρυξη του κοινωνικού ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού..»

Comments are closed.