MENU

21 Νοεμβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πατραϊκό Ημερολόγιο: Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στην πόλη Views: 106 City Life, Επικαιρότητα, ΚirixAROUND, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Πατραϊκό Ημερολόγιο: Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στην πόλη

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Με λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάζεται και φέτος από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, στην Πάτρα.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, έχουν ως εξής:
• 8.00 π.μ. Επίσημη έπαρση της σημαίας στην προβλήτα Αγίου Νικολάου με τη συμμετοχή Τιμητικού Στρατιωτικού Αγήματος και της Μουσικής του Δήμου Πατρών.
• 11.00 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου. Στη συνέχεια στο Μνημείο Ελευθερίας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλατεία Όλγας) θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς. Θα ακολουθήσει, σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
• 17.10 μ.μ. Υποστολή της σημαίας με τη συμμετοχή Στρατιωτικού Αποσπάσματος και της Μουσικής του Δήμου.

11:00 Πρωτοκλήτεια 2022 : ΝΕΟΣ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΟΡΤΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

-19:00 Πρωτοκλήτεια 2022 : ΔΙΑΚΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΛΑΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ «ΨΗΦΙΔΕΣΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

18:00 Ξενοδοχείο ΤΖΑΚΙ (Διγενή Ακρίτα 13, Προάστειο)Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε.) στο πλαίσιο της δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ- ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» (ΕΠΑνΕΚ) διοργανώνευ Ημερίδα για το έργο “Καινοτόμος Βιοτεχνολογική Παραγωγή Αντιοξειδωτικών Προϊόντων Φυτικής προέλευσης από Μικροβιακά Εργοστάσια, και Αιθέρια Έλαια από αυτοφυή φυτά Ελληνικής Χλωρίδας, για τη Δημιουργία Νέων Ποιοτικών Υγειοπροστατευτικών Προϊόντων και Διατροφικών Συμπληρωμάτων”.

19.00 Ξενοδοχείο My Way Hotel & Events : Εκδήλωση με τίτλο « Δώσε δύναμη στο φόβο σου» με αφορμή την Διεθνή Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών.Διοργάνωση Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών και Σοροπτιμιστικός Ομιλος Δανηιλίς

Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας 19.00 Πρώτη προβολή 21.30 Δεύτερη προβολή: Η βραβευμένη Ιταλική ταινία “Για Την Κιάρα” Συναρπαστικό ιταλικό θρίλερ και οικογενειακό δράμα, όπου με την «εξαφάνιση» του πατέρα η μικρή, 16χρονη κόρη τον αναζητεί κόντρα σε όλα. Η ταινία βραβεύθηκε στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες το 2021 και διακρίθηκε στα φεστιβάλ του κόσμου. Η νεαρή Κιάρα μεγαλώνει όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της στον ιταλικό Νότο. Όταν ο πατέρας της γίνεται στόχος απειλών και κατόπιν εξαφανίζεται, η Κιάρα θα ανακαλύψει ότι γνωρίζει ελάχιστα για την οικογένειά της…Η οδύσσεια ενός κοριτσιού προς την ενηλικίωση μέσα από ένα «αντιηρωικό» γκανγκστερικό δράμα, μετέωρο βήμα ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, την αθωότητα και την παρανομία.

ΠΟΛΥΕΔΡΟ : Συνεχίζεται η Έκθεση Βιβλίων Φιλοσοφίας που άρχισε 17 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας,

Comments are closed.