MENU

16 Ιουνίου 2020 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για το τρένο – Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρωτοβουλία του Σπιράλ Views: 646 Ειδήσεις, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για το τρένο – Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρωτοβουλία του Σπιράλ

Advertisement

Μια ανοικτη συζήτηση για το τρένο διοργανώνει, διαδικτυακά, το σπιράλ το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου, στις 8μμ. Πρόκειται για μία εκδήλωση της δημοτικής παράταξης, με την οποία αποδεικνύει στην πράξη πως α)τολμά να προσεγγίζει τα σημαντικά θέματα που αφορούν την Πάτρα, β)επιλέγει την ευθύνη ανάληψης πρωτοβουλιών, γ)πιστεύει στον ανοικτό δημόσιο διάλογο και δ)δίνει πρώτα το λόγο στους ειδικούς.
Προσκλήθηκαν και θα συμμετάσχουν ο Βασίλης Αϊβαλής, Πρόεδρος του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο Γιώργος Κανέλλης, ενεργός πολίτης και πρώην περιφερειακός σύμβουλος και ο Σπύρος Φασούλας, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Φίλων του Σιδηρόδρομου. Τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η δημοσιογράφος Λίνα Μπάστα.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.spiralpatras.gr και από τα κοινωνικά δίκτυα του σπιράλ, με δυνατότητα διαδικτυακής αναμετάδοσης από όποιο μέσο ή φορέα ενδιαφέρεται. Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων και του διαλόγου οι θεατές της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα αποστολής σχολίων ή/και ερωτήσεων προς τους συμμετέχοντες στο treno@spiralpatras.gr.
Φιλοδοξία του σπιράλ είναι η διεξαγωγή μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης, με παράθεση επιχειρημάτων και τεκμηριωμένων απόψεων, προκειμένου να διαφωτιστεί σφαιρικά το κοινό επί του πολυσυζητημένου θέματος της πόλης. Στόχος ένας ζωντανός διάλογος και μία ανοικτή διαδικασία που θα δώσει απαντήσεις, θα παρουσιάσει εναλλακτικές προτάσεις και θα πάει κάποια βήματα μπροστά τη συζήτηση σχετικά με το χρονίζον πρόβλημα της διέλευσης του τρένου από την Πάτρα και της έλευσής του στο λιμάνι.

Comments are closed.