MENU

7 Ιουλίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εθελοντική Αιμοδοσία από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιίκων Views: 230 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Εθελοντική Αιμοδοσία από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιίκων

Advertisement

Tην Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 και ώρες 09:00 έως 13:30 θα πραγματοποιηθεί η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων.
Η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων για μία ακόμα φορά απευθύνει κάλεσμα προς όλες τις φίλες & τους φίλους αιμοδότες, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίματος. Τη φροντίδα της διοργάνωσης έχουν οι εθελοντές-μέλη από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βραχναιίκων, που συντονίζουν όλη τη διαδικασία. Όπως πάντα, η δράση αυτή θα έχει την πολύτιμη υποστήριξη των εργαζόμενων στο Κέντρο Αίματος Ρίου Πατρών και των εθελοντών της Ε Ο ΠΥ Δ (Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης-Διάσωσης Βραχναιίκων).

Οι ανάγκες για αίμα είναι πάντα μεγάλες και την καλοκαιρινή περίοδο αυξάνονται ακόμα περισσότερο. Γι’ αυτό, πριν την Κυριακάτικη εξόρμησή μας στις παραλίες, ας δώσουμε πρώτα δυναμικά το “παρών” στην αιμοδοσία προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στον συνάνθρωπο!

Η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» έχει εγγραφεί στο Μητρώο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με Αριθμό Μητρώου 14937 και όσοι επιθυμούν μπορούν να αιμοδοτήσουν για «λογαριασμό» της σε οποιαδήποτε Μονάδα Αιμοδοσίας, δίνοντας απλά τον παραπάνω αριθμό.

Comments are closed.