MENU

24 Φεβρουαρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη του Ν. Φαρμάκη στα έργα συντήρησης της Πατρών – Κλάους Views: 315 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Επίσκεψη του Ν. Φαρμάκη στα έργα συντήρησης της Πατρών – Κλάους

Advertisement

Για την εξέλιξη των εργασιών στο πλαίσιο του έργου συντήρησης των επαρχιακών οδών εντός των ορίων του Δήμου  Πατρέων ενημερώθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από το διευθυντή του Γραφείου του Περιφερειάρχη, Γιάννη Μάκκα, και υπηρεσιακά στελέχη.

Ο κ. Φαρμάκης με τα στελέχη της Περιφέρειας επισκέφθηκαν την Πατρών – Κλάους όπου γίνονται παρεμβάσεις για αποκαταστάσεις βλαβών του οδοστρώματος, αλλά και αντικατάστασης των λαμπτήρων οδοφωτισμού.

Οι εργασίες, που ξεκίνησαν από τον κόμβο Εγλυκάδας εξελίχθησαν στην Πατρών – Κλάους και πλέον έχουν φθάσει στο ύψος του Παμπελοπονησιακού Σταδίου όπου εξακολουθούν να δουλεύουν τα συνεργεία του αναδόχου, με κατεύθυνση το Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Τα έργα κρίθηκαν αναγκαία δεδομένου ότι πρόκειται για πολυσύχναστη οδική αρτηρία που εξυπηρετεί διερχόμενη, αλλά και αστική κυκλοφορία.

Οι τεχνικές παρεμβάσεις περιλαμβάνουν ασφαλτικές εργασίες, καθαρισμούς τάφρων και οχετών και γενικότερα, εργασίες συντήρησης που θα βελτιώνουν σε σημαντικό βαθμό την οδική ασφάλεια, αλλά και θα αναβαθμίσουν την περιοχή.

Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ, μέχρι σήμερα έχουν γίνει επίσης παρεμβάσεις στις επαρχιακές οδούς Αργυρά -Σελλά -Πιτιτσα (άρση καταπτώσεων, καθαρισμών τάφρων και ασφαλτικά στα σημεία που ειχαν μεγαλύτερη ανάγκη),  Ελεκίστρα – Ρωμανός  (άρση καταπτώσεων , επένδυσης πρανών στη Ζάστοβα, ασφαλτικά οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, ενώ οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θα ακολουθήσουν κι άλλες τεχνικές παρεμβάσεις.

Comments are closed.