MENU

3 Ιουλίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημερίδα της UNESCO στο Αρχαιολογικό Μουσείο για τις σύγχρονες κοινωνίες Views: 284 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Ημερίδα της UNESCO στο Αρχαιολογικό Μουσείο για τις σύγχρονες κοινωνίες

Advertisement

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα & ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, διοργανώνουν Ημερίδα την Παρασκευή 8 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών με τίτλο: «Τα Προγράμματα της UNESCO που μετασχηματίζουν τις σύγχρονες κοινωνίες: Εκπαίδευση, Πολιτισμός & Βιώσιμη Ανάπτυξη». 

Την επίσημη έναρξη θα κηρύξει ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης. Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Χ. Μπούρας, ενώ θα μιλήσουν ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης, Καθηγητής Π. Δημόπουλος και η κα. Μ. Αργυροπούλου, μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού. Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Comments are closed.