MENU

26 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Λιολιώ και η στήριξη των Συναντήσεων Activewomen Views: 655 City Stories, Επικαιρότητα, ΚirixAROUND, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Η Λιολιώ και η στήριξη των Συναντήσεων Activewomen

Η Λιολιώ Κολυπέρα άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμά στην κοινωνία, με το έργο και την προσφορά της.

Advertisement


Μια επιπλέον μόνο απόδειξη της αδιάκοπης και πολυδιάστατης παρουσίας της σε ότι αφορούσε ειδικά δράσεις και πρωτοβουλίες με κεντρικό άξονα την Γυναίκα, ήταν και η έμπρακτη συμβολή της στην επιτυχία των ετήσιων Συναντήσεων Επιχειρηματιών – Στελεχών Επιχειρήσεων και Επιστημόνων υπό τον γενικό τίτλο «Δραστήριες Γυναίκες -Ελληνίδες Πρωταγωνίστριες της Νέας Οικονομίας: Activewomen», που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία από το 2015 μέχρι και το 2018 στην Πάτρα, αρχικά με Οργάνωση από το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής, ενώ συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Ανδρέας Αλεξ, Βρής.


Η Λιολιώ Κολυπέρα συνέβαλε ώστε να έχουν συμμετοχή ως εισηγήτριες, γυναίκες – σημαντικές προσωπικότητες με ευρεία απήχηση, ενώ το Αλμα Ζωής ήταν πάντα εκεί και με διαρκή εκθεσιακή παρουσία.


Σημειώνεται οτι οι Συναντήσεις προγραμματίζοντο από τους οργανωτές Οκτώβριο μήνα, το βράδυ της παραμονής κάθε Pink the City της μεγάλης εκδήλωσης – από τους κορυφαίους θεσμούς για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, ψυχή του οποίου ήταν βέβαια η εκλιπούσα με τις συνεργάτιδές της στο Αλμα Ζωής.
Στη διάρκεια των Συναντήσεων γινόταν και ζωντανή σύνδεση με τα σημεία της πόλης που φωταγογούντο ρόζ όπως έχει καθιερωθεί.
Η φωτο-αναδρομή αυτή αποτελεί συμβολική τιμή στη μνήμη της.

Comments are closed.