MENU

17 Νοεμβρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Νέα Δημοκρατία τίμησε στην Πάτρα την 48η Επέτειο του Πολυτεχνείου Views: 376 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Η Νέα Δημοκρατία τίμησε στην Πάτρα την 48η Επέτειο του Πολυτεχνείου

Advertisement

Η Νέα Δημοκρατία τίμησε την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου. Το Πολυτεχνείο είναι σύμβολο ενότητας και μάχης για τη Δημοκρατία και συνεπώς ανήκει σε όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του.

Αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Αντώνη Κουνάβη καθώς και αντιπροσωπείες της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας , της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , της ΜΑΚΙ , του Τμήματος Γυναικών και των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων πραγματοποίησαν συμβολική πορεία μέχρι το Μνημείο επί της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου όπου έγινε με επιτυχία η εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε μεταξύ άλλων

«Η σημερινή 48η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι ένα γεγονός που ενώνει όλους τους Έλληνες και αποτελεί σύμβολο των διαχρονικών αγώνων για τη Δημοκρατία.

Το Πολυτεχνείο παραμένει επίκαιρο όχι μόνο για να υπογραμμίζει το καθήκον προάσπισης των Δημοκρατικών αξιών αλλά και την ανάγκη για συνεχή και συνεπή προσπάθεια αναβάθμισης της φιλελεύθερης Δημοκρατίας μας».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαΐας κ. Βασίλης Παναγόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της ιστορικής επετείου και την συμβολή της νέας γενιάς για την πτώση της δικτατορίας.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης , ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαϊας Βασίλης Παναγόπουλος και ο Γραμματέας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚΓιώργος Πανέτας.

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή ενώ οι συγκεντρωθέντες έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Παρευρέθησανο βουλευτής Αχαΐας κ. Ιάσονας Φωτήλας, ο πρώην Βουλευτής και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» κ. Νίκος Παπαδημάτος , ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη κ. Σπύρος Πολίτης , Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας , αντιπροσωπείες της ΟΝΝΕΔ , της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , της ΜΑΚΙ , του Τμήματος Γυναικών και των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

Comments are closed.