MENU

21 Οκτωβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η νύχτα «βάφτηκε» ροζ με τους “15-50” – ΕΙΚΟΝΕΣ Views: 201 Επικαιρότητα, Μουσική, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός

Η νύχτα «βάφτηκε» ροζ με τους “15-50” – ΕΙΚΟΝΕΣ

Advertisement

Μια ξεχωριστή, γεμάτη ενέργεια, βραδιά χάρισε το αγαπημένο συγκρότημα των 15-50 στις εκατοντάδες των πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δυναμικού Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ και συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, τις 8.30 το βράδυ, στην Πλατεία Γεωργίου.

Και η νύχτα «βάφτηκε» ροζ. Το συγκρότημα των 15-50 είναι αρωγός και συμμέτοχος, ήδη από το 2019, στον αγώνα και την προσπάθεια των γυναικών στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ενάντια στον καρκίνο. Ήταν μια διαφορετικής μορφής κινητοποίηση ενάντια στον καρκίνο του μαστού, μια διαφορετική γιορτή Ζωής με μουσική και τραγούδι, που τους ξεσήκωσε όλους.

Η συναυλία είχε παλμό και κέφι, από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ διακρίναμε και πολλές παρέες, που παρασύρθηκαν από τον ρυθμό και το’ ριξαν στον χορό.

Συγκινητική η στιγμή που το συγκρότημα αφιέρωσε ένα τραγούδι στην εκλιπούσα πρόεδρο του Συλλόγου και αγαπημένη όλων, Λιολιώ Κολυπέρα !!

Ροή Ειδήσεων

Comments are closed.