MENU

3 Μαΐου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Πάτρα αποχαιρετά τον καρδιολόγο Σπύρο Συρίμπεη Views: 419 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Η Πάτρα αποχαιρετά τον καρδιολόγο Σπύρο Συρίμπεη

Advertisement

Θλίψη στην ιατρική κοινότητα της Πάτρας προκάλεσε ο θάνατος του καρδιολόγου Σπύρου Συρίμπεη ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ενώ υπήρξε πρόεδρος του θεραπευτικού ιδρύματος «Μέριμνα».

H κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στις 4 το απόγευμα στο Α’ νεκροταφείο Πατρών.

Το μηνυμα του γιού του Χρήστο Συρίμπεη

Σπουδαίος άνθρωπος . Άφησε μεγάλο αποτύπωμα . Δεν θα σε ξεχάσω . Στο υπόσχομαι

Η Ν.Δ. αποχαιρετά τον Σπύρο Συρίμπεη

Με την αναγγελία της αιφνίδιας απώλειας του Σπύρου Συρίμπεη από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Ένας σπουδαίος άνθρωπος , επιστήμονας και σεμνός αγωνιστής έφυγε από κοντά μας.
Ο Σπύρος Συρίμπεης συνέδεσε την επιστημονική του πορεία υπηρετώντας τους πάσχοντες με την ενεργό του δράση στον τόπο μας.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος , την εντιμότητα και την μεγάλη του προσφορά στη παράταξη.
Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στην οικογένειά του τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια

Τα λόγια της Λίνας Ιντζεγιάννη, μουσικής παραγωγού στο mojo radio

Μου άνοιγε την πόρτα του mojo κάθε πρωί για να ξεκινήσω την εκπομπή. Κάθε πρωί στις 8, για περίπου 10 χρόνια η πρώτη μου καλημέρα ήταν αυτή του κυρίου Σπύρου. Μια καλημέρα κι ένα αστείο. Κάθε μέρα άλλο. Από εκείνα που στα έλεγε χωρίς να γελάει ο ίδιος. Γιατί αυτό που τον ένοιαζε ήταν να γελάσεις εσύ και τιποτ’ άλλο. Ο κύριος Σπύρος. Ο μπαμπάς του Χρηστάκου. Ο μπαμπάς όλων των μοτζόπαιδων. Θα μας λείψεις κυρ Σπύρο.

Το μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του συναδέλφου του καρδιολόγου Σπύρου Συρίμπεη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή και συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους του.

Τα συλλυπητήρια του Νίκου Παπαδημάτου

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Συρίμπεη για την απώλεια του αγαπημένου του φίλου και συναδέλφου.
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Παπαδημάτος για τον θάνατο του Σπ. Συρίμπεη: «Αποτελεί μια τεράστια απώλεια για την ιατρική κοινότητα της πόλης μας και για την Πάτρα γενικότερα. Ο Σπύρος Σπυρίμπεης ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον χώρο μας. Υπήρξε εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω από όλα άνθρωπος, καθώς προσέγγιζε πάντοτε τον ασθενή με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον. Εχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο της ιατρικής μας κοινότητας, αλλά και στην πόλη της Πάτρας ειδικότερα, επιδεικνύοντας έντονο κοινωνικό «παρών» με άκρως ουσιαστικές παρεμβάσεις. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Comments are closed.