MENU

4 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάλεσμα Εθελοντών για το 9ο Pink the City! Views: 362 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία

Κάλεσμα Εθελοντών για το 9ο Pink the City!

Advertisement

Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΪΑΣ καλεί εθελοντές, άντρες και γυναίκες, με διάθεση να προσφέρουν προκειμένου να συντονίσουμε από κοινού τις δυνάμεις μας στο Pink the City 2021.
Η συμμετοχή των εθελοντών είναι σημαντική και πολύτιμη για τη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που εντείνονται οι δράσεις του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα για τον καρκίνο του μαστού.


Στα πλαίσια του Pink the City 2021 οι δράσεις σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid19.
Μπορούν όλοι να βοηθήσουν στις δράσεις μας! Θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση της ομάδας των εθελοντών διαδικτυακά την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.pinkthecity.gr. Μπορείτε επίσης να μας καλείτε για συμμετοχές και στα γραφεία του Συλλόγου στο 2610 22 22 74, καθημερινά από τις 09.00 – 14.00.
Οι αιτήσεις θα κλείσουν κατόπιν νέας ανακοίνωσης μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός Εθελοντικών συμμετοχών.
Υπεύθυνη Εθελοντών: Γεωργία Πανίτσα

Comments are closed.