MENU

24 Οκτωβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάτι τρέχει στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου Views: 254 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Οικονομία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Κάτι τρέχει στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Advertisement

Έντονη κινητικότητα πάλι, προφανώς και εν όψει εορτών στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας και ιδιαίτερα πέριξ του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου:

Στο χώρο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν το «Αντίγραμμα» ( Μεταξύ Φιλοποίμενος και Βότση ) θα επεκταθεί γειτονική ψησταριά δημιουργώντας αίθουσα εστίασης.

Στον αριθμό 111, στο ύψος του στενού της Ασκληπιού  προετοιμάζεται ο χώρος για κοσμηματοπωλείο / χρυσοχοείο  υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών από γνωστό Πελοποννήσιο επιχειρηματία  που έχει και σε άλλες κοντινές πόλεις παρόμοια καταστήματα.

Τέλος η ανακατασκευή του ιστορικού της κτιρίου πρώην Αχαϊκής Τράπεζας ( που όπως είναι γνωστό ανήκει πλέον σε μέλη την οικογένειας Ανδρικόπουλου  (της ομώνυμης αλυσίδας Σούπερ μάρκετ ) σχεδόν ολοκληρώθηκε και περιμένει τον νέο ενοικιαστή του που θα είναι όμιλος επενδυτών  από την Αθήνα, που θα δημιουργήσουν πολυκατάστημα επώνυμων ειδών (multi brand mega store) σε συνδυασμό  με e-shop.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

Comments are closed.