MENU

12 Μαΐου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρναβάλι: Στο “τραπέζι” τα Σφαγεία, η στέγαση των πληρωμάτων και οι εκδηλώσεις του 2022 Views: 377 Ειδήσεις, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πατρινό Καρναβάλι

Καρναβάλι: Στο “τραπέζι” τα Σφαγεία, η στέγαση των πληρωμάτων και οι εκδηλώσεις του 2022

Advertisement

Το τελευταίο δεκαήμερο, και συγκεκριμένα στις 24 Μαΐου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση μεταξύ της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας και των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού, στο πλαίσιο των ενεργειών της πρώτης για την πορεία του μεγαλύτερου θεσμού της πόλης.

Τα πληρώματα έχουν κληθεί να ορίσουν τον εκπρόσωπο τους που θα συμμετάσχει στην εκδήλωση  η οποία θα πραγματοποιηθεί είτε δια ζώσης στο Παμπελοποννησιακό είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το θέμα της πρώτης διάσκεψης είναι  «Λειτουργία χώρου προβολής Πατρινού Καρναβαλιού στα Παλαιά Σφαγεία».

Στο ίδιο πλαίσιο ανάλογες συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν και τον Ιούνιο. Όπως είχε αποκαλύψει η Πρόεδρος του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ– Καρναβάλι Πάτρας, κα. Ήρα –  Ειρήνη Κουρή απαντώντας σε σχετική επιστολή του Καρναβαλικού Κομιτάτου και Πληρωμάτων, στις 3/6/21 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στα Παλαιά Σφαγεία με θέμα την στέγαση των πληρωμάτων. Λίγες ημέρες μετά, στις 10 και 17/6/21 στα Παλαιά Σφαγεία θα συζητηθεί ο σχεδιασμός των Καρναβαλικών εκδηλώσεων του 2022.

Comments are closed.