MENU

2 Οκτωβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήνυμα της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας για την επέτειο 48 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας Views: 219 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Μήνυμα της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας για την επέτειο 48 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Advertisement

Σαράντα οκτώ χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνονται αύριο Τρίτη 4 Οκτωβρίου και η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας που διοργανώνει επετειακή εκδήλωση (με ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη την Τρίτη 8μμ στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ») σε μήνυμά της προς τους πολίτες της Αχαΐας υπογραμμίζει:

«Τιμούμε αύριο Τρίτη 4 Οκτωβρίου την 48ηεπέτειο ίδρυσης της μεγάλης δημοκρατικής Παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας. Τιμούμε τον ιδρυτή του κόμματός μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, όλους τους έως σήμερα Προέδρους, όλους τους μεγάλους εκλειπόντες και κυρίως τιμούμε τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισες, την πλατιά λαϊκή μας βάση, που πάλεψε για τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά.

Είμαστε η παράταξη που πρωταγωνίστησε στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την οριστική επίλυση του Πολιτειακού, την καθιέρωση του πιο δημοκρατικού και προοδευτικού Συντάγματος, την ένταξη της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια.

Είμαστε η Παράταξη που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Η Παράταξη που προτάσσει την εθνική ενότητα και τη συσπείρωση των Ελλήνων σε κοινούς σκοπούς. Η Παράταξη που βάζει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον.

Πριν από 48 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία. Το μεγάλο λαϊκό κόμμα που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας τη δημοκρατία και προσδένοντάς την στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κόντρα στην αντιπολίτευση και τον λαϊκισμό της εποχής.

Με παρακαταθήκη τη σχέση εμπιστοσύνης 48 ετών με τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις. Μαζί θα τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες δυναμικής ανάκαμψης με εθνική ομοψυχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά.

Σαράντα οκτώ χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης, στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη.

Ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία.

Η παράταξή μας με επικεφαλής των Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες στην επετειακή εκδήλωση για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» με ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας – Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει στην Αχαΐα, σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά».

Comments are closed.