MENU

21 Νοεμβρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών Views: 509 Επικαιρότητα, Μουσική, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών

Advertisement

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά, είχαν την τύχη να απολαύσουν οι φίλοι της μουσικής, που βρέθηκαν το  βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης».

Ο Χρίστος Παπαγεωργίου  και Αναστάσιος Πάππας «εγκαινίασαν» το χώρο όπου για τα Χριστούγεννα έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση μιας σειράς Μουσικών Βραδιών. Στη συναυλία συμμετείχε  ο Βιλέν Καραπετιάν (Κοντραμπάσο).

Την αίθουσα πλημμύρησαν ήχοι από έργα των  Keith Jarrett, Περικλή Κούκου, Χρίστου Παπαγεωργίου, Richard Rodney Bennett,  Claude Bolling  και George Gershwin, με τους δύο αξιοθαύμαστους πιανίστες να δίνουν μία μοναδική συναυλία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί και την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τους δύο πιανίστες να αφήνουν και εκεί το δικό τους καλλιτεχνικό – μουσικό αποτύπωμα.

Τη συναυλία παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, οι αντιδήμαρχοι Διονύσης Πλέσσας και Βίβιαν Σαμούρη, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Πέτρος Βάης και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Γεράσιμος Βουτσινάς.

Comments are closed.