MENU

29 Ιουνίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέα Δημοκρατία: Πλέγμα νέων δράσεων στην Αχαΐα Views: 290 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Πλέγμα νέων δράσεων στην Αχαΐα

Advertisement

Με τέσσερις κεντρικές εκδηλώσεις στον Δήμο Καλαβρύτων (Τριπόταμα , Δάφνη  , Κλειτορία , Καλάβρυτα) , τέσσερις στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (Κάτω Αχαΐα , Λουσικά , Ριόλο , Λάππα) , δύο στον Δήμο Ερυμάνθου (Διάσελο , Χαλανδρίτσα) ολοκληρώνονται μέσα στον Ιούλιο οι συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας στελεχών της φιλελεύθερης Παράταξης. Η πορεία ξεκίνησε πριν από ένα μήνα από τον Δήμο Αιγιάλειας και στις αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε Αίγιο , Ακράτα , Σελιανίτικα , Ελαιώνα έγινε βήμα δημιουργικού και ουσιαστικού διαλόγου , παρουσιάστηκαν οι προτεραιότητες για το επόμενο τρίμηνο και έδωσε νέα δύναμη σε όλους για να τον συνεχίσουμε στην Αχαΐα.

Επόμενο βήμα από την Δευτέρα 1η Αυγούστου είναι ένα πλέγμα νέων δράσεων στην Αχαΐα για την προβολή του τεράστιου μεταρρυθμιστικού έργου της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης στην προσεχή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στα γραφεία θα εισηγηθεί προς συζήτηση μεταξύ των μελών το εξιδεικευμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων και επισκέψεων κλιμακίων μελών της Δ.Ε.Ε.Π. , τομεαρχών και εθελοντών σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Με την ευκαιρία των συγκεντρώσεων εκλογικής ετοιμότητας στελεχών σε ολόκληρη την Αχαΐα σε μήνυμα της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας υπογραμμίζεται :

«Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμενοι στην επιλογή των Μελών της Οργάνωσης  συνεχίζουμε με συνέπεια την πορεία μας. Ξεκινήσαμε την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στο Νομό και έχουμε την ευκαιρία καθημερινά να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Αλλά και να χαράξουμε μια σαφή πορεία για το μέλλον. Ακούμετους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις, την κοινωνία. Διαμορφώνουμε τις θέσεις μας απέναντι σε σύγχροναπροβλήματα και προκλήσεις. Μεταφέρουμε στην κοινωνία τα συμπεράσματα του 14ου Συνεδρίου μας. Αναζητούμε ρεαλιστικές λύσεις και θέτουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες ώστε με τη βοήθεια όλων των Μελών της Δ.Ε.Ε.Π. , των Τομεαρχών , των  Εθελοντών , των Μελών μας στις γραμματείες των Στελεχών , παλιών και νέων Μελών της φιλελεύθερης Παράταξης καιη Νέα Δημοκρατία αποκτά και πάλι τη δική της φωνή και δύναμη σε ολόκληρη την Αχαΐα. Σφίγγουμε το χέρι σε όλους και τους προσκαλούμε σε αυτή τη νέα δημιουργική τροχιά να τη χαράξουμε μαζί. Στον οδικό άξονα του επόμενου δωδεκαμήνου ο ρόλος όλων μας θα είναι κρίσιμος και η αξία των μαχών που θα χρειαστεί να δώσουμε θα είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Τιμάμε καθημερινά την παρακαταθήκη αυτής της Παράταξης και τα χιλιάδες Μέλη της στο Νομό. Και τη συνεχίζουμε όλοι εδώ στην Αχαΐα μεαφοσίωση, ακολουθώντας τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και τηνΕλλάδα, σταθερά μπροστά.

Η Νέα Δημοκρατία με το βλέμμα στην ανάπτυξη της οικονομίας και τη σκέψη στην ανακούφιση της κοινωνίας

μετατρέπει τα καθημερινά βήματα προς τα εμπρός σε ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον για την Ελλάδα που

αξίζουμε.»

Comments are closed.