MENU

17 Νοεμβρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Κατάθεση στεφάνου στο κτήριο της Παλαιάς Ασφάλειας Views: 367 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Κατάθεση στεφάνου στο κτήριο της Παλαιάς Ασφάλειας

Advertisement

Η ανακοίνωση:

την συμπλήρωση 48 χρόνων από την εμβληματική πράξη αντίστασης του αντιδικτατορικού αγώνα, αυτή της εξέγερσης των νέων στο Πολυτεχνείο, θυμόμαστε και τιμούμε τους ηρωικούς αγώνες της νεολαίας και του λαού μας για ψωμί, παιδεία και ελευθερία, απέναντι στη χούντα των συνταγματαρχών. Τους αγώνες αυτούς, που με αποκορύφωμα την κατάληψη του Πολυτεχνείου, συνέβαλαν καταλυτικά στην κατάρρευση της δικτατορίας.
Το Πολυτεχνείο συμβολίζει για εμάς τον συνεχή αγώνα για δημοκρατία και ελευθερία, για κοινωνική δικαιοσύνη και χειραφέτηση και υπενθυμίζει ότι τίποτα από αυτά δεν είναι δεδομένο, αλλά θα πρέπει διαρκώς να επαγρυπνούμε για την διαφύλαξη της δημοκρατίας, ενάντια στον ολοκληρωτισμό και τον αυταρχισμό.
Σήμερα μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κατέθεσαν στεφάνι στην Παλαιά Ασφάλεια, στο κτήριο που είχαν βασανιστεί πολίτες στη διάρκεια της Χούντας.

Comments are closed.