MENU

17 Ιουνίου 2020 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι λόγοι που οδήγησαν τα πατρινά σούπερ μάρκετ Σιμιτζή στο deal με την OK! Anytime Market AE Views: 2718 Επικαιρότητα

Οι λόγοι που οδήγησαν τα πατρινά σούπερ μάρκετ Σιμιτζή στο deal με την OK! Anytime Market AE

Advertisement

Η ΟΚ! Anytime Markets AE υπέγραψε συμφωνία franchise με την εταιρεία ΥΙΟΙ ΣΙΜΙΤΖΗ ΟΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή της Πάτρας με 4 σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα η συμφωνία προβλέπει την μετατροπή των 3 σημείων εξ αυτών σε καταστήματα με την εμπορική επωνυμία OK! GROCERY και το 4ο με την επωνυμία OK! MARKET. Τα 2 πρώτα καταστήματα θα έχουν ανακαινιστεί πλήρως εντός του 2020, ενώ μέχρι το 2021 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τη νέα σήμανση και λειτουργία και στα υπόλοιπα καταστήματα. Ο αυξημένος ανταγωνισμός, ειδικά μετά την είσοδο του Σκλαβενίτη στην Πάτρα και η μη ανταγωνιστικότητα στις τιμές δυσκόλεψαν την πορεία των μικρότερων παικτών της αγοράς στην αχαϊκή πρωτεύουσα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο FnB Daily ο Παναγιώτης Σιμιτζής, ιδιοκτήτης της εταιρείας super market Υιοί Σιμιτζή, με αφορμή το πρόσφατο deal με την ΟΚ! Anytime Markets. Ειδικότερα τόνισε ότι, “η είσοδος του Σκλαβενίτη μοίρασε ξανά την πίτα της αγοράς, ενώ οι μεγάλες εταιρείες, που έχουν και τα leader προϊόντα είναι δύσκολο να δώσουν σε εμάς εκπτώσεις, ώστε να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ σε όλα προστίθεται και ο αθέμιτος ανταγωνισμός”. Σχετικά με τη συμφωνία franchise, υπογράμμισε: “Ήταν μια σοβαρή πρόταση, που ωφελεί και τις δύο πλευρές, ενώ η πλευρά του κ. Κορκιδάκη φέρθηκε άψογα”, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει χώρος για ευέλικτα καταστήματα, όπως είναι τα ΟΚ! Anytime Markets.

*Ποια είναι η ΟΚ! Anytime Markets*
Τα καταστήματα ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε αποτελούν μια μορφή MINI SUPER MARKET και το μόνο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 πμ. έως τις 23.00 μμ. Η OK! Anytime Markets AE μέχρι στιγμής διαθέτει στο δυναμικό της 111 σημεία πώλησης με την επωνυμία OK! MARKET, καθώς και 3 σημεία με την επωνυμία OK! Grocery, στην Αθήνα στην περιοχή του Κολωνακίου και εκτός Αττικής στη Μύκονο και σύντομα στην Αράχωβα. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την επέκταση της εταιρείας στην επαρχία με την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων, ακολουθώντας πάντα τη μέθοδο του Franchise.

Comments are closed.