MENU

13 Μαΐου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι djs της Πάτρας ίδρυσαν Σύλλογο – Τα μέλη του συμβουλίου – Η πρώτη δράση Views: 437 City Life, Επικαιρότητα, ΚirixAROUND, Μουσική, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός

Οι djs της Πάτρας ίδρυσαν Σύλλογο – Τα μέλη του συμβουλίου – Η πρώτη δράση

Advertisement

Με πλήρη επισημότητα ιδρύθηκε ο «Σύλλογος Δισκοθετων Πάτρας» ο οποίος πλέον είναι λειτουργικός και νόμιμος σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές.
Μετά από τουλάχιστον 40 χρονια, όταν οι πρώτοι djs της πόλης άρχισαν αυτό το επάγγελμα/λειτούργημα, καταφέραν αυτό που κάποτε φάνταζε ακατόρθωτο, να ενώσουν την φωνή τους και μαζικά να σχηματίσουν το πρώτο όργανο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που τους εκπροσωπεί συλλογικά.
Όπως αναφερουν: “Οι παράλογες επιλογές της κυβέρνησης που έπληξαν ανεπανόρθωτα πλέον τον κλάδο της εστιασης και δη την ειδικότητα του δισκοθετη, ενώ μας έκανε τεράστιες οικονομικές ζημιές, μας έφερε κοντά στο να απαιτούμε πλέον συγκροτημένα αυτά που δικαιούμαστε σαν φορολογούμενοι εργαζόμενοι αυτής της χώρας.”

Η πρώτη δραση
Σαν μια δράση έναρξης του συλλόγου διοργανώνεται event με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του ιδρύματος «γαλήνη αναπήρων παιδιών».

Την Τρίτη 17 Μαΐου απο τις 21.00 θα
βρίσονται όλοι στο club Disco Room και θα παίξουν μουσική με σκοπο τα έσοδα να πάνε για την ενίσχυση του ιδρύματος. Η είσοδος θα είναι 8ευρώ με ποτό και απευθύνουν κάλεσμα ώστε να επιτύχει η προσπάθεια.

Το επταμελές του Συλλόγου :

Πρόεδρος: Τάκης Νιάρος
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Καταπόδης
Ταμίας: Τάκης Αγγελόπουλος
Γραμματέας: Γιώργος Παπαϊωάννου
Εκπρόσωπος τύπου: Γιώργος Στυλιανός
Αναπληρωματικά μέλη: Θεόδωρος Πίγκας, Γιώργος Καρράς

Comments are closed.