MENU

12 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πλήρωμα 94: Από την Πάτρα στο Καστελλόριζο είναι ένα… πάθος & ένας γρίφος δρόμος Views: 476 Επικαιρότητα, ΚirixAROUND, Μεταξύ μας, Πατρινό Καρναβάλι, Πολιτισμός

Πλήρωμα 94: Από την Πάτρα στο Καστελλόριζο είναι ένα… πάθος & ένας γρίφος δρόμος

Advertisement

Πρόσκληση να συμμετάσχει στο “1ο Φεστιβάλ Γρίφων” στο Καστελλόριζο έλαβε το Πλήρωμα 94.

Όπως αναφέρει το Πλήρωμα:

«Μας γεμίζει ικανοποίηση και ευθύνη η παρουσία μας στη διοργάνωση, δίπλα σε μεγαθήρια της γνώσης και του πολιτισμού, όπως το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ίδρυμα Ευγενίδου, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το Ινστιτούτο Παστέρ, το Μουσείο Γρίφων, οι Science Reactors και τόσοι άλλοι φορείς και επιστήμονες.

.

Έχουμε συνεργαστεί και κατά το παρελθόν με Πανεπιστημιακά ιδρύματα (Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο), με Δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις, με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, με συλλογικότητες και εταιρίες, με σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας και του εξωτερικού, αλλά ένα τριήμερο εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας έλειπε από το χαρτοφυλάκιο μας. Να που την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου -από την έναρξη ακόμα του Φεστιβάλ- θα προσθέσουμε κι αυτό το παράσημο στην υπέρ-τριαντάχρονη διαδρομή μας!

.

Γι’ αυτό και οι προετοιμασίες -τόσο της πολυάριθμης ομάδας που θα ταξιδέψει στο ακριτικό νησί από την Πάτρα, όσο και της υποστηρικτής ομάδας στα μετόπισθεν- έχουν, τελευταία, ενταθεί.

.

Χωρίς τις εμπνεύσεις και πρωτοβουλίες του διοργανωτή Pantazis Constantine Houlis και τις άοκνες προσπάθειες της υπεύθυνης του θεσμού Elena Grammatikopoulou ούτε το Φεστιβάλ θα διοργανωνόταν, ούτε εμείς θα προετοιμάζαμε βαλίτσες γεμάτες με κάθε λογής γρίφους για το μεγάλο ταξίδι.

.

Ανυπομονούμε να συναντήσουμε, να ψυχαγωγήσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές του Καστελλόριζου, τους μαθητές του σχολείου Ροδίων Παιδεία από τη Ρόδο (που θα έρθουν ως εκεί, ειδικά για το Φεστιβάλ), τους δασκάλους και καθηγητές, τους ντόπιους και τους τουρίστες, τους προσκεκλημένους της διοργάνωσης καθώς και τους συνδιοργανωτές αυτής της μοναδικής γιορτής.

.

Από την Πάτρα στο Καστελλόριζο είναι ένα… πάθος δρόμος. Το πάθος για τους γρίφους!»

Comments are closed.