MENU

25 Ιουνίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνεχίζονται προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου με την ταινία «Πάντινγκτον» Views: 364 Ειδήσεις, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός, Σινεμά

Συνεχίζονται προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου με την ταινία «Πάντινγκτον»

Advertisement

Με μία εξαιρετική έγχρωμη ταινία κινουμένων σχεδίων η οποία έχει ως αποδέκτες όλες τις ηλικίες, που σκηνοθετεί ο Πόλ Κίνγκ, συνεχίζονται και τη νέα εβδομάδα, αρχής γενομένης από την Τρίτη 29 Ιουνίου, οι προβολές του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου.

Τίτλος της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί ένας Περουβιανός αρκούδος, με λατρεία σε οτιδήποτε Αγγλικό, «Πάντινγκτον». Στην ταινία κυριαρχούν το βρετανικό φλέγμα, απολαυστικές βινιέτες, προσεκτικές δόσεις δράσης, τα οποία σε συνδυασμό με το κορυφαίο κάστινγκ και τα επίκαιρα σχόλια πάνω στη διαφορετικότητα, διαμορφώνουν ένα ακαταμάχητο κινηματογραφικό «μείγμα».

Ο  Πάντινγκτον ταξιδεύει από τις αχανείς ζούγκλες της χώρας του μέχρι το Λονδίνο, με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι όπως τη φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν.

Η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας, αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του “Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο”, αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους. Ενώ όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη συνύπαρξη του σκανδαλιάρη Πάντινγκτον με τη νέα του οικογένεια, τα πράγματα θα έρθουν άνω – κάτω, όταν το σπάνιο αρκουδάκι θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν…

Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου. Θα ακολουθήσει προβολή της την Πέμπτη 1 Ιουλίου στην πλατεία Καζαντζάκη (Αγυιά) και την Κυριακή Ιουλίου στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Υπενθυμίζεται ότι για την προστασία των θεατών, η είσοδος στους χώρους προβολών αρχίζει από τις 8.30 και με παραλαβή αριθμημένων καρτών.

Σκηνοθεσία Πολ Κινγκ

Με τους Χιου Μπόνβιλ, Σάλι Χόκινς, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Νικόλ Κίντμαν

Comments are closed.