MENU

7 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σύσκεψη για το τρένο – Αρχίζουν πολύμορφες παρεμβάσεις ανάδειξης του ζητήματος Views: 221 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Σύσκεψη για το τρένο – Αρχίζουν πολύμορφες παρεμβάσεις ανάδειξης του ζητήματος

Advertisement

Σύσκεψη για το ζήτημα του τρένου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Δημαρχείο, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, ώστε να ξαναπιαστεί το «νήμα» των κινητοποιήσεων και των παρεμβάσεων για το θέμα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Έργων, Χρήστος Κορδάς, καθώς και μία σειρά εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, που συμμετέχουν στην Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και ζητούν την πλήρη υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο ως την Πάτρα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ότι θα αρχίσουν άμεσα πολύμορφες παρεμβάσεις ανάδειξης του ζητήματος, τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και πανελλαδικά. Επιπλέον, διαμορφώθηκε κείμενο, το οποίο θα αποσταλεί τις επόμενες ημέρες σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ώστε να εκφράσουν γραπτώς τις θέσεις τους γύρω από τον τρόπο διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής από την Πάτρα.

Comments are closed.