MENU
Advertisement

25 Αυγούστου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ορχήστρα Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείο Πατρών στην Κόρινθο Views: 344 Μουσική, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός

Η Ορχήστρα Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείο Πατρών στην Κόρινθο

Advertisement

Το Φεστιβάλ της Κορίνθου, ήταν ο δεύτερος κατά σειρά σταθμός εμφανίσεων της Ορχήστρας Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείο Πατρών, μετά τη συμμετοχή της στις τετραήμερες εκδηλώσεις της ενότητας «Μέρες Πανσελήνου» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Advertisement

Η Ορχήστρα υπό τη Διεύθυνση του Χρήστου Παπαγεωργίου και τον Αναστάσιο Πάππα, ερμήνευσε έργα των έργα των Αντωνίου, Βουτσινά, Γρηγορίου, Κούκου, Κωνσταντινίδη, Παπαγεωργίου, Σφέτσα, Τσαλαχούρη.

Την συναυλία παρακολούθησαν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πατρών Γεράσιμος Βουτσινάς και εργαζόμενοι του Πολιτιστικού Οργανισμού μετά από σχετική πρόσκληση από το Φεστιβάλ Κορίνθου

Comments are closed.