MENU

7 Φεβρουαρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Πάτρα αποχαιρετά τον Νάσο Νασόπουλο Views: 527 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Νάσο Νασόπουλο

Γιώργος Α. Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός, Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής

Ο Νάσος Νασόπουλος, ένας εξαίρετος δημοσιογράφος και καλός φίλος, «έφυγε» νωρίς από κοντά μας.
Με την πορεία του στη δημοσιογραφία, έδωσε περιεχόμενο στο ρόλο του περιφερειακού Τύπου σε ό,τι αφορά την καταγραφή της ζωής και τη δράση των ανθρώπων αλλά και των εξελίξεων στις τοπικές κοινωνίες, καθώς και τη συμβολή τους στη γενικότερη προσπάθεια κάθε χώρας στο σύγχρονο και σύνθετο διεθνές περιβάλλον.
Αλλά και η γενικότερη πορεία του, στην οποία βρεθήκαμε και μαζί, δίνοντας κοινούς αγώνες για μια προοδευτική αλλαγή στην Αχαΐα, στην Ελλάδα, χαρακτηρίστηκε από το ήθος του και τη συνέπειά του στις αρχές του.
Καλό σου ταξίδι, Νάσο.

Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων

Μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου του Δημοσιογράφου Νάσου Νασόπουλου, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω την βαθιά θλίψη μου για τον πρόωρο χαμό του Πατρινού Δημοσιογράφου, Νάσου Νασόπουλου.
Ο Νάσος υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την δημοσιογραφία αναδεικνύοντας, με την πένα του, ζητήματα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.
Παράλληλα ασχολήθηκε με την πόλη και κατέγραψε την προσφορά του σε αυτή από θέσεις ευθύνης.
Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του σε πάρα πολλές περιπτώσεις και να διακρίνω σε αυτόν το ήθος, την σεμνότητα, την εργατικότητα, την κατάρτισή του που εκφράστηκαν και στην διαμόρφωση του φακέλου για την διεκδίκηση από την Πάτρα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019.
Υπήρξε μαχητής της ζωής μέχρι και την τελευταία στιγμή. Με την στήλη που διατηρούσε στο πόρταλ thebest.gr, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε βήμα και στήριγμα στους συνανθρώπους μας που είναι ογκολογικοί ασθενείς.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας

Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας γενναίος άνθρωπος, ένας ακούραστος αγωνιστής και μαχητής, ένας αταλάντευτα προοδευτικός άνθρωπος που άφησε έντονα το στίγμα του στα δημοσιογραφικά, πολιτικά και κοινωνικά πεπραγμένα της πόλης μας, και όχι μόνο.

Ο Νάσος Νασόπουλος υπηρέτησε με πάθος την δημοσιογραφία, άνοιξε δρόμους στο χώρο των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης και με το site thebest.gr που ίδρυσε, προσέφερε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση πέρα από τα όρια της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας. Το τελευταίο διάστημα, κατάφερε για ακόμη μια φορά να μας προσφέρει μαθήματα θάρρους και αξιοπρέπειας με το «Ημερολόγιο ενός καρκινοπαθούς», ενώ έδινε τον προσωπικό του αγώνα βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει σε μια πρωτοβουλία υποστήριξης και ενημέρωσης όλων των καρκινοπαθών.  

Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη τον Νάσο Νασόπουλο, τον φίλο και σύντροφο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γιους του Περικλή και Θάνο και τη σύζυγο του Νεκταρία.

Καλό ταξίδι Νάσο!

Περιφερειακή Παράταξη Δυτικής Ελλάδας – Δικαίωμα στην Πρόοδο

Χάσαμε έναν φίλο, έναν δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη, έναν σύντροφο τον Νάσο Νασόπουλο.

Η απώλεια είναι μεγάλη .

Ξεχώρισε στην δημοσιογραφία την πολιτική και συμβουλευτική. Πολυτάλαντος, ασυμβίβαστος και πρωτοπόρος.

Η πορεία του δημιουργική και ανατρεπτική σε όλους τους τομείς.

Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του, τα παιδιά του και τους συνεργάτες του στο The Best.

Νάσο θα σε θυμόμαστε πάντα.

Μαζαράκης Ανδρέας, Πρόεδρος ΔΕΕΠ Αχαΐας 

Όχι μόνο σεβάστηκε τους βασικούς κανόνες της δημοσιογραφίας, ιδιαίτερα εκείνους που άπτονται της ηθικής,  αλλά και αγωνίστηκε για να τους “επιβάλλει”

Επειδή είχαμε παράλληλη πορεία, οφείλω να καταθέσω ότι ήταν για μένα, ο πιο αξιοπρεπής “αντίπαλος”

Με σεβάστηκε και τον σεβάστηκα. Σεβάστηκε πρωτίστως, την αλήθεια, την διασταύρωση της είδησης, τις αξίες που αφορούν την ηθική της δημοσιογραφίας.

Καλό σου Ταξίδι Νασο Νασοπουλε. 

Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών με θλίψη αποχαιρετά τον Νάσο Νασόπουλο.
Έναν πρωτοπόρο και δημιουργικό Πατρινό με μεγάλη προσφορά στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της πόλης.
Έδωσε την άνιση μάχη απέναντι στο πρόβλημα υγείας του χωρίς ταμπού και μέχρι την τελευταία στιγμή μέσα από «το ημερολόγιο ενός καρκινοπαθούς» έδωσε μαθήματα θάρρους, αξιοπρέπειας και ελπίδας στους συμπάσχοντες συνανθρώπους του.
Ένας ωραίος άνθρωπος που θα λείψει από τους φίλους, τους συνεργάτες και την πόλη μας.
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι ακούραστε μαχητή.

Comments are closed.