MENU

25 Ιουλίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μουσικό και Χορευτικό Αντάμωμα: Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε Νότιο Πάρκο και Ψηλά Αλώνια Views: 318 Ειδήσεις, Μουσική, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός

Μουσικό και Χορευτικό Αντάμωμα: Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε Νότιο Πάρκο και Ψηλά Αλώνια

Η Πάτρα από την Πέμπτη 22  Ιουλίου και για τέσσερις ημέρες «αγκαλιάζει» το χορό, το τραγούδι και τη μουσική, μέσα από την διοργάνωση του Μουσικού και Χορευτικού ανταμώματος.

Η πλατεία υψηλών Αλωνίων και το Νότιο Πάρκο αντίστοιχα, θα μετατραπούν σε εστίες φιλοξενίας και ανάδειξης ιδιαίτερων μουσικών και φωνητικών  ακουσμάτων καθώς και χορών από όλη την Ελλάδα.

Πρωταγωνιστές του τετραημέρου 27 χορευτικά σχήματα από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή (και όχι μόνο), 10 χορωδίες, φωνητικά και μουσικά σύνολα, τα οποία κάθε ένα ξεχωριστά και όλα μαζί, θα αφήσουν την σφραγίδα τους στις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Στο πλαίσιο του ανταμώματος, το Νότιο Πάρκο, από τις 22 έως και τις 24 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ και για τέσσερις ώρες περίπου θα είναι το σημείο φιλοξενίας και ανάδειξης  χορών από όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα, τον πόντο και τη Μικρά Ασία.

Η πλατεία Υψηλών Αλωνίων, από την Παρασκευή 23 Ιουλίου ως και την Κυριακή 25 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ θα  μετατρέπεται σε σκηνή φιλοξενίας χορωδιών και συνόλων, τα οποία θα «πλημμυρίσουν» την πόλη με μοναδικά ακούσματα.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΧΟΡΩΔΙΕΣ – ΣΥΝΟΛΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/7, ώρα 21.30

Μικρό Σύνολο Παραδοσιακών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Πάτρας: Συναυλία: Παράδοση & Ρεμπέτικο. Νίκος Μήλας – βιολί, Χριστίνα Κουκή- σαντούρι, Σέργιος Βούλγαρης- κρουστά, Δήμητρα Τσατσού- τραγούδι, Ευγένιος Βούλγαρης- ούτι, τραγούδι Επιμέλεια : Ευγένιος Βούλγαρης

  • Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες και στις Θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Comments are closed.