MENU

27 Φεβρουαρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπάστακας: Ότι πιο φρέσκο και καρναβαλικό κυκλοφορεί στην πόλη! Views: 360 Ειδήσεις, Πατρινό Καρναβάλι

Μπάστακας: Ότι πιο φρέσκο και καρναβαλικό κυκλοφορεί στην πόλη!

Όλα όσα έγινα πριν από ακριβώς ένα χρόνο, όταν ανακοινώθηκε η ακύρωση του Πατρινού Καρναβαλιού, ξεδιπλώνει ο kirix.gr σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ.


• Λίγες ημέρες παράταση, και συγκεκριμένα μέχρι τις 5 Μαρτίου, πήρε η δράση του Καρναβαλικού Κομιτάτου, «Καρναβαλικές Ιστορίες». Και επειδή ο χρόνος δεν έχει πισωγύρισμα… εμπρός τρέξτε για γύρισμα!


220 κούκλες ντύθηκαν καρναβαλικά για να συμμετάσχουν στην «Παρέλαση των Ονείρων». Η έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού, αναμένεται να ξεκινήσει μετά την Τσικνπέμπτη. Σκοπός πάντως των διοργανωτών είναι η «Παρέλαση των Ονείρων» να είναι ξαναστηθεί και στο μέλλον.


• Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η ηχογράφηση του ραδιοφωνικού ρομάντζου που θα παρουσιάσει το Καρναβαλικό Κομιτάτο μέσω του Μπούλα radio την τελευταία εβδομάδα της αποκριάς. Ετοιμαστείτε να το απολαύσετε!

  • «Μάσκα στη μάσκα», για το Καρναβαλικό κομιτάτο που σχεδίασε την δική του μάσκα προστασίας από τον  covid-19  για τα μέλη του! Και προστατευτική λοιπόν και καρναβαλική!

Και ξαφνικά έχουμε Αναμπουμπούλες! Τι νόημα έχει άραγε το Καρναβάλι χωρίς αυτές; Οι Αναμπουμπούλες είναι ένα Διαδικτυακό Αυτοδιαχειριζόμενο Καρναβαλικό Παιχνίδι, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες καρναβαλιστών ‘μπουλόνια’ που διαθέτουν αριθμό πληρώματος στο Πατρινό Καρναβάλι, ιστορικό ή μη.

• Έτσι θα παίξετε στις «Αναμπουμπούλες»: Στέλνετε mail στο anampoumpoules@gmail.com, όπου αναφέρεται ο αριθμός σας, όνομα υπευθύνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου και 2 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ δικής σας έμπνευσης, με τις απαντήσεις τους οι οποίες θα πρέπει να είναι σαφείς αν όχι μονολεκτικές! Οι απαντήσεις των θεμάτων δεν μπορούν να είναι ΦΕΡΤΕ, αλλά μπορούν να είναι ΣΤΕΙΛΤΕ! Ώστε να μπορούν να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς λόγω COVID-19! Ο λογαριασμός mail που θα χρησιμοποιήσετε, θα είναι και ο τρόπος επικοινωνίας σας με το παιχνίδι. Κάθε μπουλόνι θα παίξει με τον ιστορικό αριθμό του. Οι πρότερες συνεργασίες σε παλιότερα παιχνίδια, για την φερεγγυότητα του παιχνιδιού, καλό είναι να διατηρηθούν.

• Χρονοδιάγραμμα παιχνιδιού: Πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή και να στείλετε το mail, μέχρι την Τρίτη 2/3/2021. Την Τσικνοπέμπτη 4/3/2021 θα σας σταλούν τα θέματα και συγχρόνως θα τα ακούσετε από το Μπούλα Radio. Τα mail με τις απαντήσεις σας θα γίνονται δεκτά μέχρι την Κυριακή 14/3/2021 στις 12.00 το μεσημέρι. Αναγγελία αποτελεσμάτων και βραβείων την Καθαρά Δευτέρα 15/3/2021 στις 22:00!

• Κανόνες παιχνιδιού Τα θέματα που θα συγκεντρωθούν, θα μπούν σε κλήρωση από όπου θα προκύψουν 32 ενεργά. Κάθε μπουλόνι θα παραλάβει ένα προσωποποιημένο φάκελο θεμάτων, με 30 γρίφους όπου δεν θα περιλαμβάνει κανέναν δικό του. Στο απαντητικό word που θα σας αποσταλεί θα κληθείτε να δώστε τις απαντήσεις των γρίφων και να τους βαθμολογήσετε από το 1-30 , με βάση το πόσο σας άρεσε ο καθένας. Κανένας γρίφος δεν μπορεί να έχει ίδιο βαθμό με τον άλλο. Στους γρίφους μπορείτε να έχετε ΣΤΕΙΛΤΕ (και όχι ΦΕΡΤΕ) χωρίς φυσική παρουσία, που να εναντιώνεται στους COVID 19 κανόνες!

• Βαθμολογία παιχνιδιού: Οι 10 γρίφοι με την υψηλότερη βαθμολογία, όπως θα προκύψει από την διαδικασία βαθμολογησής σας, θα πιάνουν 42 βαθμούς. Με τον ίδιο τρόπο, οι επόμενοι 10 γρίφοι θα πιάνουν 36 βαθμούς και οι τελευταίοι 10 θα πιάνουν 30 βαθμούς. Αν οι γρίφοι έχουν υποερωτήματα, θα μοιράζεται ο βαθμός σε αυτά.

• Αποτελέσματα Θα δοθούν 10 βραβεία τελικής κατάταξης για τα μπουλόνια και πέντε βραβεία για τους καλύτερους γρίφους. Θεματοφύλακας του παιχνιδιού αυτοορίστηκε ο Ντενές Τον Μπούλογλου.

Comments are closed.