MENU
Advertisement

31 Αυγούστου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πάτρα: Συναυλία για καλό σκοπό στο Σκαγιοπούλειο Views: 369 Επικαιρότητα, Μουσική, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός

Πάτρα: Συναυλία για καλό σκοπό στο Σκαγιοπούλειο

  Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, διοργανώνει την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 στον προαύλιο χώρο του Σκαγιοπουλείου, συναυλία αλληλεγγύης με την Πατρινή ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση.
   Εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση μας στους συνανθρώπους μας που πολύ πρόσφατα δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές  και είδαν σε μία νύχτα να χάνονται οι κόποι μια ολόκληρης ζωής. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας.
    Επίσης, θέλοντας να ενισχύσουμε τη δράση και την προσφορά του Λαϊκού Φροντιστηρίου, που κάθε χρόνο στέκεται δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους προσφέροντας  τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση τους στα σχολικά μαθήματα, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη. Συγκεκριμένα: γραφική ύλη (στυλό, μολύβια, γόμες, μαρκαδόρους  κλπ.), τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής.
    Καλούμε για ακόμα μία φορά τους συμπολίτες μας να δείξουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Comments are closed.