MENU

22 Αυγούστου 2020 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παναχαϊκή: Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Μπάρλου – Ελευθερόπουλου – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ Views: 997 Αθλητισμός, Ειδήσεις, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Παναχαϊκή: Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Μπάρλου – Ελευθερόπουλου – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Advertisement

Συνέντευξη τύπου εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησαν σήμερα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος, ο νομικός Σύμβουλος  Κώστας Κρεμμύδας και οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Στέλιος Βενετίδης από το τεχνικό επιτελείο.

Παναχαϊκή ΤV και νέα ιστοσελίδα

Νέα ιστοσελίδα θα αποκτήσει η ομάδα με το όνομα panachaikifc.gr, και όπως υπολογίζεται θα είναι διαθέσιμη από τις 10 Σεπτεμβρίου. Μέσα από αυτή θα αναπτυχθεί και το εμπορικό τμήμα της ομάδας, αφού οι επιχειρήσεις θα μπορούν να αγοράσουν διαφημιστική ταμπέλα (93 υπάρχουν διαθέσιμες) για το γήπεδο της Αγυιάς. Ειδικότερα η απλή διαφημιστική πινακίδα θα κοστίζει 500€ ενώ οι πινακίδες με led φωτισμό 3.000€.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, Γιώργος Σωτηρόπουλος, προχωρά με γρήγορο ρυθμό η δημιουργία καναλιού της ομάδας, μέσω του οποίου θα προβάλλονται οι αγώνες. Το Παναχαϊκή TV θα μεταδίδει τους αγώνες είτε με τρεις είτε με πέντε κάμερες και οι φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση είτε με 5 ευρώ ανά αγώνα, είτε αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας των 100€, το οποίο θα τους επιτρέπει και την είσοδό τους στο γήπεδο, εφόσον κάτι τέτοιο επιτραπεί λόγω των συνθηκών.

Τι είπαν για τα διοικητικά Μπάρλος – Κρεμμύδας

Τον Σεπτέμβριο θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση όλων των μετοχών από τον Καλογερόπουλο στο Μπάρλο, ενώ όπως επισήμανε ο Κώστας Κρεμμύδας η συνεργασία των δύο αντρών είναι άριστη. Ο κ. Κρεμμύδας είπε ότι εφόσον τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα έως τέλος του έτους θα έχει συγκροτηθεί νέο ΔΣ και θα έχει γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας.

Αναφορικά με χρέη της ομάδας, ο κ. Κρεμμύδας είπε ότι προέκυψαν από το πουθενά οφειλές για τις οποίες μάλιστα δεν υπάρχουν παραστατικά, ενώ χαρακτήρισε περίεργο που κάποιοι διεκδικούν χρήματα που ίσως δεν δικαιούνται.

Παίρνοντας το λόγο ο Γιώργος Μπάρλος, ανέφερε ότι τα χρέη δεν προέρχονται από τον κ. Καλογερόπουλο αλλά από την περίοδο της Συμμαχίας. Όπως εξήγησε: «Υπάρχουν πρόσωπα που χρησιμοποιούσαν την ΠΑΕ για προσωπικό τους συμφέρον ενώ και παίκτες  αξιώνουν χρήματα χωρίς λόγο.»  

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, ο κ. Μπάρλος είπε ότι «θέλουμε την ομάδα εκεί που της ανήκει  και δαπανούμε τεράστια ποσά για την επίτευξη του στόχου. Είναι αλαζονικό να πούμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Μας σέβονται ανά την Ελλάδα καθώς δείχνουμε τα έργα μας.»

Σχετικά με το μπάτζετ, είπε ότι δεν θέλει να αναφερθεί σε ποσά αλλά από τις κινήσεις που έχουν γίνει μπορεί να κρίνει ο καθένας για το που κυμαίνεται.

Τέλος για τις εξελίξεις στο θέμα των ομίλων της κατηγορίας, είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθώς ο στόχος παραμένει ο ίδιος σε κάθε περίπτωση.

Τι είπαν Ελευθερόπουλος – Βενετίδης για τα αγωνιστικά

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην συμμετοχή αρκετών παικτών του Τοπικού Πρωταθλήματος στην προετοιμασία της ομάδας στην Πορταριά, ξεκαθαρίζοντας ότι τον Σεπτέμβριο θα γίνει το ξεκαθάρισμα και θα ανακοινωθεί ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα.

Όπως σημείωσε το ρόστερ έχει συμπληρωθεί στο 95%, ενώ η τελευταία μεταγραφική (έκπληξη του προέδρου όπως την χαρακτήρισε) κίνηση θα γίνει τον Σεπτέμβριο, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται η θέση του παίκτη που θα αποκτηθεί.

Σημαντική καινοτομία, τα αποτελέσματα της οποία θα προκύψουν σε τέσσερις μήνες, είναι η χρήση GPS στους παίκτες, ώστε να καταγράφεται η απόδοσή τους. Από τα δεδομένα που θα προκύψουν, όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας, θα εξαχθούν  χρήσιμα συμπεράσματα για την απόδοση των παικτών.

Αναφορικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος, επικρατέστερες είναι η 4 ή 11 Οκτωβρίου με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να σημειώνει ότι όσο καθυστερεί, τόσο το καλύτερο καθώς θα έχει χρόνο να δέσει η ομάδα αλλά και να γίνει κάποιο δυνατό φιλικό.

Τέλος το λόγο πήρε ο Στέλιος Βενετίδης ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις πρώτες ημέρες του στην Πάτρα και από τη δουλειά που γίνεται ενώ εστίασε στην αξιολόγηση των παικτών που θα γίνει κατά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Comments are closed.