MENU
Advertisement

9 Ιανουαρίου 2023 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρουσία του Νίκου Δένδια η κοπή πίτας της ΝΔ στην Πάτρα Views: 200 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Παρουσία του Νίκου Δένδια η κοπή πίτας της ΝΔ στην Πάτρα

Advertisement

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει την πρώτη πολιτική εκδήλωση για τη νέα χρονιά, την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 11:30 το πρωί στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας Νίκος Δένδιας, ενώ θα ακολουθήσει η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας και η ανταλλαγή ευχών για την νέα χρόνια.
Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει τον απολογισμό δράσεων και τους στόχους για την εκλογική χρονιά. Σε λίγους μήνες θα έχουμε μια εκλογική διαδικασία. Μία είναι η εκλογική διαδικασία, η πρώτη. Η άλλη απλώς θα επικυρώσει το αποτέλεσμα της πρώτης και θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή αυτοδυναμία.

Comments are closed.