MENU

6 Ιουνίου 2024 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προμηθέας: Η αγωνιστική επιτυχία,  ο ποιοτικός στόχος και η επόμενη μέρα των «πορτοκαλί» Views: 47 Ειδήσεις, Αθλητισμός, ΚirixAROUND, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Προμηθέας: Η αγωνιστική επιτυχία,  ο ποιοτικός στόχος και η επόμενη μέρα των «πορτοκαλί»

Advertisement

Τον απολογισμός της χρονιάς αλλά και τα χαρτιά τους για την νέα αγωνιστική περίοδο άνοιξαν ο Χρήστος Μήλας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Στόχος επετεύχθη

Αναφερόμενος στην χρονιά που έκλεισε ο Χρήστος Μήλας μίλησε για μία «σχεδόν απροβλημάτιστη» περίοδο και επικεντρώθηκε τόσο στην αγωνιστική επιτυχία όσο και στον ποιοτικό στόχο που κατάφερε ο Προμηθέας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλαμε αγωνιστική επιτυχία με νέα πρόσωπα και το τελικό αποτέλεσμα μας δικαιώνει αφού παρουσιάσαμε 3 νέα παιδιά στην ελληνική μπασκετική σκηνή.»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής των «πορτοκαλί» δήλωσε ιδιαιτέρως ευχαριστημένος για την εξέλιξη της χρονιάς. Όπως μάλιστα είπε «Είχα έρθει επιφυλακτικός, αλλά πέρασα μία πολύ καλή χρονιά εντός και εκτός παρκέ. Παρουσιάσαμε μία πρόταση για το πως μπορεί να αλλάξει το Ελληνικό μπάσκετ, με παίκτες νέους όπως οι Μπαζίνας, Καραγιαννίδης και Πλώτας. Η παρουσία τους είναι το μεγαλύτερο παράσημο και ανήκουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση, στα παιδιά που ανταποκρίθηκαν, στο προπονητικό τιμ που έκανε εκπληκτική δουλειά εντός και εκτός παρκέ αλλά και στους ξένους που δώσανε το χώρο στους νέους να αναπτυχθούν.

Η νέα χρονιά

Μιλώντας για την νέα αγωνιστική χρονιά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Προμηθέα εξήγησε ότι η λογική θα είναι η ίδια με πέρσι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Εάν πετύχουμε τον ποιοτικό στόχο θα είμαστε πετυχημένοι. Είναι άσχημο και να λέμε ότι ξεκινάμε για το 3-6, όμως μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις το μέλλον».

Ο Προμηθέας θα αγωνίζεται και τη νέα χρονια στο BCL και ο Χρήστος Μήλας μίλησε για την τιμή και την ευθύνη που αισθάνονται όλοι στον Προμηθέα τόσο για τους φιλάθλους όσο και για την αναγνώριση που βρίσκουν στην τοπική κοινωνία. Ένας από τους στόχους μάλιστα για τη νέα χρονιά είναι η βελτίωση της εμπειρίας για τους φιλάθλους που θα πηγαίνουν στο γήπεδο, σημειώνοντας την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τη διοίκηση του ΠΕΑΚ.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μήλας ευχαρίστησε τον κ. Παπαθεοδώρου για την συνέχιση της συνεργασίας τους, αλλά και το Τεχνικό τιμ που έχουν πιστέψει και ταυτιστεί με την φιλοσοφία της Διοίκησης και σημείωσε ότι «Ετοιμάζουμε μία ομάδα βιώσιμη με ισοσκελισμό εξόδων , εσόδων και θέλουμε ο Προμηθέας να είναι ο προορισμός για τους παίκτες.»

Στη νέα χρονιά αναφέρθηκε εκτενώς και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο προπονητής των «πορτοκαλί» είπε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που έχουμε σταματήσει φέτος. Εάν του χρόνου καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα ακόμα παιδί, σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα, θα είναι επιτυχία.» και συνέχισε λέγοντας: «Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν τον περσινό κορμό σε συνδυασμό με προσθήκες νέων παιδιών και να παρουσιάσουμε ένα νέο ανταγωνιστικό σύνολο. Από ξένους θα θέλαμε να παραμείνει το 70% αυτών, γιατί οι περισσότεροι ήταν νέοι με μικρές παραστάσεις από τις διοργανώσεις και είχαν κοινές φιλοδοξίες. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας.»

Αναφερόμενος σρους Ελληνές ο κ. Ππαθεοδώρου είπε ότι οι Χρυσικόπουλος και Κόνιαρης ήταν οισυνδετικοί κρίκοι ξένων και Ελλήνων παικτών, με τον  Χριυσικόπουλο μάλιστα να έχει όπως είπε τον ρόλο του «μπαμπά» των νμικ΄ρων παικτών και τόνισε ότι «θέλουμε να παραμείνουν» .

Τέλος, σχετικά με την δική του παραμονή στον πάγκο της ομάδας, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε ότι  «Η ομάδα από πολύ νωρίς ήθελε να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Ανανέωσα γιατί παραμένουν κοινοί οι στόχοι μας. Είμαστε ανταγωνιστικοί με νέους παίκτες, κάτι πολύ ιντριγκαδότικο στα μάτια μου.»

Comments are closed.