MENU
Advertisement

22 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υγειονομική «βόμβα» στο κέντρο της Πάτρας Views: 654 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Υγειονομική «βόμβα» στο κέντρο της Πάτρας

Advertisement

Με υγειονομική «βόμβα», που αν «εκραγεί» οι συνέπειες θα είναι  απροσδιόριστες, ισοδυναμεί η κατάσταση που επικρατεί σε οικόπεδο στη γωνία  των οδών  Ζαΐμη και Κανακάρη. Σκουπίδια, άχρηστα αντικείμενα, τρωκτικά και ξερόκλαδα  συνθέτουν μια εικόνα όχι μόνο αισθητικά απαράδεκτη αλλά και επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.

Advertisement

Η κατάσταση αυτή επικρατεί καιρό  αλλά τώρα τελευταία το κακό έχει παραγίνει καθώς έχει πέσει και η πρόχειρη περίφραξη, από επίσης επικίνδυνους ,τσίγκους.

Είναι απορίας άξιο πως κανένας δεν συγκινείται ούτε αντιδρά γι’ αυτή την ντροπή και μάλιστα σε κεντρικό πυκνοκατοικημένο σημείο της πόλης  και  απ΄ όπου διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα και  πεζοί ενώ πολύ κοντά βρίσκονται Παιδικός Σταθμός και σχολικό συγκρότημα.

Advertisement

Το πρόβλημα όπως έχει εξελιχθεί  αξίζει σίγουρα βραβείο αδιαφορίας και είναι  ντροπή για την πόλη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are closed.