MENU

13 Δεκεμβρίου 2024 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πάτρα : Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Views: 131 Επικαιρότητα, Ειδήσεις, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Πάτρα : Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Advertisement

Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Ειδική συνεδρίαση, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 67 του Νόμου 3852/2010, του Δημοτικού Συμβουλίου λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 15.30, στην αίθουσα του κτιρίου Λαδόπουλου.  

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αριθ. 98/26-1-2024 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, στη συνεδρίαση αυτή, η οποία είναι δημόσια, συζητούνται έως δέκα (10) θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους και επιπλέον έως δύο (2) θέματα τα οποία τίθενται από τους Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και τους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.

Comments are closed.