MENU

6 Μαΐου 2023 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έξι νέοι υποψήφιοι με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» Views: 328 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Έξι νέοι υποψήφιοι με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο»

Advertisement

Ακόμη έξι νέους υποψηφίους με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής. Πρόκειται για ανθρώπους, καταξιωμένους, επαγγελματικά και κοινωνικά που η συμμετοχή τους στην συλλογική προσπάθεια αποτελεί αφενός αναγνώριση του έργου της δημοτικής Αρχής κι αφετέρου ταύτισης απόψεων για έναν Δήμο σύγχρονο, ανοικτό και υποστηρικτικό προς όλους τους δημότες.

Πρόκειται για τον Νίκο Κονταλή από το Ελληνικό, τον Θανάση Σολωμό από το Ίσωμα, την Άντα (Παντούλα) από το Σκούρα,  τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο από το Αλεποχώρι, τον Νίκο Γιαννακόπουλο από το Μίραλι και τον Θεόδωρο Τομαρά Τσάμη από το Σκιαδά.

Ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη τους, τους έξι νέους υποψήφιους και τους καλωσορίζει στην ομάδα επισημαίνοντας πως «η αναγνώριση του έργου της δημοτικής Αρχής από ανθρώπους που έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των συνδημοτών μας, είναι η ηθική μας ανταμοιβή. Ο αγώνας για το καλό του τόπου μας θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή κι άλλων άξιων προσωπικοτήτων απ’ όλα τα χωριά του Δήμου μας, με διάθεση για προσφορά».

– Νίκος Κονταλής από το Ελληνικό

Ο Νίκος ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και είναι γνώστης των προβλημάτων και των αναγκών της περιοχής. Αναγνωρίζοντας το έργο και τις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου, με υπευθυνότητα και δυναμική μπαίνει στην πρώτη γραμμή για το κοινό καλό. Πατέρας τριών παιδιών που θέλει να δει τον Δήμο Ερυμάνθου να προοδεύει και να δίνει ευκαιρίες στη νέα γενιά, έχοντας πίστη στις δυνατότητες του τόπου και στις ικανότητες των ανθρώπων του.

– Θανάσης Σολωμός από το Ίσωμα

Ο Θανάσης, αγρότης στο επάγγελμα, δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Άνθρωπος του μόχθου, πατέρας δυο παιδιών  καταθέτει το όραμά του με ενδιαφέρον για τον τόπο που ζει διεκδικεί έναν Δήμο αυτόνομο με προοπτικές. Με προτάσεις, αισιοδοξία και δυναμική ενισχύει με την υποψηφιότητά του, τον συνδυασμό καταθέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του, αλλά και το πείσμα να συνεχίσει ο Δήμος στο δρόμο της ανάπτυξης δίνοντας στον πρωτογενή τομέα τη θέση που του αξίζει.

– Άντα (Παντούλα) Αργυροπούλου από το Σκούρα

Η Άντα, κόρη του πρώτου Δημάρχου Τριταίας, αείμνηστου Θεόδωρου Αργυρόπουλου είναι παιδαγωγός. Μια νέα γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, τολμηρή και με όραμα συνθέτει την αγάπη της για τον τόπο της με τον ενθουσιασμό και την αποτελεσματικότητα βάζοντας τον πήχη ψηλά. Με θέληση και φρέσκες  ιδέες συστρατεύεται με τις ιδέες του συνδυασμού κι ενώνει τις δυνάμεις της με τους ανθρώπους που έχουν καταθέσει ήδη την εμπειρία και την διάθεση τους για προσφορά.

– Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος από το Αλεποχώρι

Ο Δημήτρης εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Είναι πτυχιούχος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πατρών και έχει σημαντική εμπειρία τόσο στην αυτοδιοίκηση, καθώς είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Μεσσάτιδος, όσο και στη διοίκηση σαν συνδικαλιστής στον εργασιακό του κλάδο. Συγκεκριμένα είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο ΕΙΝ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, αντιπρόεδρος των εργαζομένων πρώην ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος, αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στη Σύγκλητο του πρώην ΤΕΙ. Επίσης έχει μακρά ενασχόληση με τον πολιτισμό ως ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος, γραμματέας και ταμίας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλεποχωριτών «Ο Ερύμανθος».  Ο Δημήτρης καταθέτει την πολύτιμη εμπειρία του και την αγάπη για τον τόπο στην κοινή προσπάθεια.

– Νίκος Γιαννακόπουλος από το Μίραλι

Ο Νίκος είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Καταξιωμένος στο χώρο του με κοινωνική αναγνώριση και προσφορά ενώνει τις δυνάμεις του για να συνεχιστεί το έργο της δημοτικής Αρχής και να δημιουργήσουν όλοι μαζί έναν Δήμο που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Θέτει την υποψηφιότητα του στην κρίση των συνδημοτών του, προσθέτοντας το δικό του λιθαράκι στη συλλογική προσπάθεια με διάθεση προσφοράς.

– Θεόδωρος Τομαράς Τσάμης από το Σκιαδά

Ο Θεόδωρος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και η απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά στηρίζοντας τον συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» προέκυψε από την αγάπη για τον τόπο του και την διάθεσή του για προσφορά. Αναγνωρισμένος επαγγελματίας, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών θέλει το καλύτερο για τον Δήμο και το χωριό του. Με ωριμότητα και ευθύνη, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη του τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, τις μεγάλες δυνατότητες της περιοχής μας προσφέρει με την υποψηφιότητά του νέες ιδέες, με όραμα για δημιουργία και ανάπτυξη.

Comments are closed.