MENU

5 Οκτωβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Πάτρα έτρεξε στο RunGreece – Το ραντεβού για το 2023 έκλεισε ήδη Views: 234 Αθλητισμός, Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Η Πάτρα έτρεξε στο RunGreece – Το ραντεβού για το 2023 έκλεισε ήδη

Advertisement

          Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/10/2022 ο 9ος αγώνας RunGreece Patras 2022 στην Πάτρα. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. τα κατάφερε για μια ακόμα φορά να φέρει εις πέρας έναν αγώνα με πολλές προκλήσεις, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες,  στο κέντρο της πόλης. 

        Η συμμετοχή ήταν πάνω από τα αναμενόμενα. Συνολικά πήραν μέρος 2000 περίπου αθλητές/τριες – αθλούμενοι – διαχρονικοί αθλητές/τριες και μαθητές/τριες της Ε΄ και Στ΄ των δημοτικών σχολείων  της πόλης. Ένα πολύχρωμο ποτάμι δρομέων πλημμύρισε το  ιστορικό κέντρο και την Κυριακή το πρωί έδωσε ομορφιά και ρυθμό στην πόλη. Τα πολλά χαμόγελα όλων των συμμετεχόντων  επέστρεψαν και πάλι δίνοντας ρυθμούς στην επιστροφή της κανονικότητας κι αυτό ήταν και η δική μας χαρά στη διάρκεια του αγώνα και η μεγαλύτερη επιτυχία του.

        Η συμμετοχή των παιδιών με ειδικές ικανότητες και του Σωματείου «Ζωή γλυκιά» έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στον αγώνα για το δικαίωμα της νίκης ανεξαρτήτου αποτελέσματος με  τη συμμετοχή  όλων σε έναν  διαφορετικό  τρόπο ζωής με σεβασμό και αγάπη στην άθληση χωρίς περιορισμούς.

       Ο Αγώνας Πόλης για όλους RUN GREECE ΠΑΤΡΑ 2022 διεκδικεί το ρεκόρ ασφαλούς και αξιόπιστης διοργάνωσης. Συγκεκριμένα :

  • ΟΛΟΙ όσοι είχαν δηλωθεί να μετάσχουν είχαν ασφαλισθεί από τους διοργανωτές.
  • Τον Αγώνα κάλυψαν 3 εξοπλισμένα ασθενοφόρα – 5 γιατροί – πλήθος Σαμαρειτών και διασωστών πολλοί από τους οποίους ήταν σε συνεχή κίνηση με ποδήλατα και μοτοσυκλέτες και όλοι οι παραπάνω είχαν τη δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας .
  • Υπήρχαν 4 απινιδωτές διαθέσιμοι, σταθεροί και κινούμενοι στη διαδρομή.
  • Όλοι οι δρόμοι ήταν κλειστοί στην κυκλοφορία αυτοκινήτων κλπ. – ο Αγώνας έγινε σαν σε κλειστή πίστα, με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια των αγωνιζομένων.

       Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαμε να τα πετύχουμε φυσικά μόνοι μας και αν δεν υπήρχε συμπαράσταση από την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα από την διοίκηση της Τροχαίας και ολόκληρη την ομάδα της  που δημιούργησε ιδανικές συνθήκες ασφάλειας για τους αγωνιζόμενους αθλητές.

      Επίσης ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το ΕΚΑΒ, το Σύλλογο Κριτών Στίβου, των Εθελοντών και των Εργαζομένων της διοργάνωσης και τις παρακάτω  συνεργαζόμενες Εθελοντικές Ομάδες της πόλης

· Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών, και Ναυαγωσωστών Πάτρας, του Ε.Ε.Σ.

· Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτ. Πελ/σου

· Ομάδα «ΕΨΙΛΟΝ» Δήμου Πατρέων

· Εθελοντές “Πανταχού Παρών”

 Όλοι οι παραπάνω με την εμπειρία τους δημιούργησαν το τελικό όμορφο αποτέλεσμα στον αγώνα.

       Ένα σύνολο τουλάχιστον 350 ατόμων λειτούργησε υποστηρικτικά για την επιτυχία του Αγώνα, γεγονός που αποτέλεσε πεδίο δημιουργικής σύμπραξης της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου με τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές και γενικότερα με όλες τις δομές της Πάτρας.

      Τους ευχαριστούμε όλους ειλικρινά και τους συγχαίρουμε.

      Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμο Πατρέων και τις Υπηρεσίες του για την υλικοτεχνική υποστήριξη, την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος/ Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ευελπιστώντας σε μια ευρύτερη υποστήριξη στο μέλλον.

    Τέλος  Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. οφείλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όσους φορείς με ανιδιοτέλεια συνετέλεσαν με την προσφορά τους στην επιτυχία, όπως

  • τη Μονάδα χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε. – και
  • τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών Α.Ε.

Ήταν όλοι Νικητές

Ραντεβού στο RUN GREECE ΠΑΤΡΑ 2023 με νέους στόχους

Εμείς ξεκινήσαμε την προετοιμασία , για την Κυριακή 1η  Οκτωβρίου 2023.

Ροή Ειδήσεων

Comments are closed.