MENU
Advertisement

2 Νοεμβρίου 2023 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στη δίνη της κακοκαιρίας το πρωί της Πέμπτης η Πάτρα Views: 127 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Στη δίνη της κακοκαιρίας το πρωί της Πέμπτης η Πάτρα

Advertisement

Στη δίνη της κακοκαιρίας – εξπρές βρέθηκε από το πρωί της Πέμπτης η Πάτρα, όπου σημειώθηκαν πολλά προβλήματα. Έντονα καιρικά φαινόμενα, με καταιγίδες και ριπές ανέμων, έπληξαν το κέντρο της πόλης και την ευρύτερη περιοχή.

Advertisement

Ειδικότερα, εξ’ αιτίας της καταιγίδας καταγράφηκε συσσώρευση υδάτων στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στις παραλιακές οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Όθωνος-Αμαλίας, καθώς και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων.

Ανάλογα προβλήματα σημειώθηκαν σε δρόμους του κέντρου, αλλά και συνοικιών της πόλης, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου.
Στην οδό Σολωμού έχουν πλημμυρίσει δρόμοι, με τους καταστηματάρχες να έχουν βγεί με τις σκούπες προκειμένου να εμποδίσουν τα νερά να μπουν μέσα στα μαγαζιά τους.

Advertisement

Εγκλωβισμός οδηγού στο Ρίο.

https://www.facebook.com/watch/?v=1008173917131636

Comments are closed.