Στον Ημιμαραθώνιο Πάτρας πέρα από την τεράστια συμμετοχή αθλητών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έβαλε την Πάτρα στο χάρτη των μεγάλων δρομικών γεγονότων, ενώ σημειώθηκαν και πολύ σπουδαίες επιδόσεις.
Στις γυναίκες η Ιταλίδα νικήτρια Clementene Mukandanga με 1:11:23 έκανε την καλύτερη επίδοση που έχει γίνει ποτέ σε αυτή την απόσταση στην Ελλάδα!
Ο Έλληνας Κωνσταντίνος Σταμούλης που κατέλαβε τη 3η θέση με 1:06:36 πίσω από τους Ιταλούς Ahmed Ouhda με 1:05:53 και Ademe Cuneo με 1:06:19 σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση Έλληνα αθλητή.
Πολλοί αθλητές έκαναν ατομικά ρεκόρ και μεσοσταθμικά οι επιδόσεις σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις των ειδικών είναι οι καλύτερες φετινές επιδόσεις Ελλήνων αθλητών παρά και το γεγονός ότι στο πρώτο μισό περίπου της διαδρομής οι αθλητές είχαν κόντρα άνεμο.
Εξ ίσου σπουδαίες επιδόσεις σημειώθηκαν και στα 5.000 μέτρα, με πρώτο τον Αλέξανδρο Κολιό με 15:53, δεύτερος τον Φίλιππο Σιώμο Γκίζα με 16:13.και 3ο τον Γιάννη Μπάρλο με 17:30., ενώ στις γυναίκες την πρωτιά πήρε η Ισαμπέλα Κοτσαχείλη με 17:49, δεύτερη ήταν η Ιωάννα Λαυράνου με 19:37 και τρίτη η Εύη Αυγέρη με 20:25.
Ροή Ειδήσεων
- Ready, set… Welcome! Πέντε μέρες, τρεις πόλεις, μία μεγάλη φοιτητική γιορτή, γεμάτη μουσική, πολιτισμό και εμπειρίες σε Πάτρα, Αγρίνιο και Μεσολόγγι
- Welcome to UP 2026: Η αγορά της Πάτρας υποδέχεται τους πρωτοετείς με εκπτώσεις και προνόμια
- Καταργήθηκαν δύο τηλεφωνικοί αριθμοί του Κεντρικού ΚΕΠ Πάτρας
- Το σπιράλ κατηγορεί τη δημοτική αρχή για «μονόπλευρη ανάγνωση» της ιστορίας στον εορτασμό της 4ης Οκτωβρίου
- «Ιστορίες από τα βουνά»: Εκδήλωση για την Τοπική Ιστορία στην Πάτρα, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


























