MENU

12 Ιουλίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Ένας ήρωας με παντόφλες» στο θεατράκι της Κρήνης -ΕΙΚΟΝΕΣ Views: 229 Επικαιρότητα, Θέατρο, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός

«Ένας ήρωας με παντόφλες» στο θεατράκι της Κρήνης -ΕΙΚΟΝΕΣ

Advertisement

Το θεατράκι της Κρήνης το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου μετατράπηκε για μία ακόμα φορά σε βήμα έκφρασης της ερασιτεχνικής δημιουργίας, φιλοξενώντας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Διεθνούς φεστιβάλ της Πάτρας, την Θεατρική Ομάδα Καματερού – Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» η οποία παρουσίασε το έργο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ένας ήρωας με παντόφλες», σε σκηνοθεσία Γεννάδιου Πάτση.

Η συμμετοχή της  θεατρικής ομάδας από το Καματερό στις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, είχε ξεχωριστεί σημασία καθώς σηματοδότησε και την απήχηση που έχει πλέον η ενότητα σε σχήματα που δρουν εκτός των τειχών της Πάτρας και της Αχαΐας.

Οι φίλοι του θεάτρου γέμισαν το θεατράκι της Κρήνης και απόλαυσαν μία εμβληματική «πικρή κωμωδία», με έναν κρατικό υπάλληλο και ένα συγγενή του στρατηγού Δεκαβάλλα να εκμεταλλεύονται την απλοϊκότητα, την αφέλεια και την αγνή ιδεολογία του συνταξιούχου στρατιωτικού καταφέρνοντας να «μασήσουν» χρήμα από τον κρατικό κορβανά, οργανώνοντας την κατασκευή του μνημείου του.

Τα μέλη της Θεατρικής ομάδας από το Καματερό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης ο οποίος και παρακολούθησε την παράσταση.

Comments are closed.