MENU

5 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Έφυγε” από τη ζωή ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Μούγιος Views: 498 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

“Έφυγε” από τη ζωή ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Μούγιος

Αυτοδημιούργητος και αληθινός αγωνιστής

Advertisement

Συγκίνηση προκάλεσε  στην Πάτρα η αναγγελία του θανάτου, του Θόδωρου Μούγιου, ενός εκ των ιδιοκτητών της γνωστής ομώνυμης τουβλοποιϊας, με έδρα το Αλισσό.

Ένας αγαπητός άνθρωπος, μαχητής στην ζωή του, αληθινός αγωνιστής από τους λίγους.

Το τελευταίο αντίο θα του απευθύνουν τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου, η οικογένεια του, συγγενείς και φίλοι.

Πάλεψε για την ζωή του επί έξι μήνες στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ενάντια στον κορωνοιο και κατάφερε να τον νικήσει.

Ωστόσο, έχασε τη μάχη από άλλα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπισε στη συνέχεια.

Το όνομα του Θόδωρου Μούγιου  ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο επί σειρά ετών με τον κλάδο της τουβλοποιϊας-κεραμοποιϊας, ενώ ολόκληρη η περιοχή, στην οποία δραστηριοποιείτο επί χρόνια, έχει μόνο καλά να θυμάται από τον επιχειρηματία και το άκουσμα της πένθιμης είδησης προκάλεσε απέραντη θλίψη.

Στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή του, ήταν η αγαπημένη του σύζυγος Ιουλία, πολύτιμος συμπαραστάτης και αρωγός επί δεκαετίες  σε όλες τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και οι αγαπημένες του κόρες, Μάγδα, Ελένη και Αθανασία.

Comments are closed.