MENU

28 Μαρτίου 2023 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εμπορική Ανανέωση: Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Views: 191 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Οικονομία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Εμπορική Ανανέωση: Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας

Advertisement

Την ερχόμενη Τετάρτη 29/03/2023 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας. Το κύριο θέμα θα είναι ο οικονομικός και  διοικητικός απολογισμός του προηγούμενου έτους και ο προϋπολογισμός του τρέχοντος.

Η Εμπορική Ανανέωση πιστή στις θέσεις της για ένα Σύλλογο ανοιχτό ,καλεί όλους τους συναδέλφους εμπόρους να συμμετάσχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Ο ιστορικός μας σύλλογος έχει ανάγκη από τις προτάσεις και τις ιδέες ΟΛΩΝ των Πατρινών εμπόρων. Ο Σύλλογος με την βοήθεια όλων μας πρέπει να αλλάξει σελίδα , να εστιάσει στα προβλήματα του κλάδου μας, να προστατεύσει τα συμφέροντα όλων των τοπικών εμπορικών επιχειρήσεων .

Αγαπητοί συνάδελφοι, η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη . Η Εμπορική Ανανέωση  δίνει την μάχη της για να ανακτήσει και πάλι ο Σύλλογος τη θέση που του αξίζει .

Ο ιστορικός μας σύλλογος πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την καθολική μας συμμετοχή.

Comments are closed.