MENU

10 Ιανουαρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η τελετή έναρξης, οι τελάληδες & τα «καρναβαλικά» τραπεζώματα … Views: 879 Ειδήσεις, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πατρινό Καρναβάλι

Η τελετή έναρξης, οι τελάληδες & τα «καρναβαλικά» τραπεζώματα …

  • Τελετή Έναρξης σε ζωντανή μετάδοση από το  Δημοτικό Θέατρο σχεδιάζεται. Εκεί θα δούμε Βασίλισσες του Πατρινού Καρναβαλιού, τους δύο τελάληδες ενώ ζωντανές συνδέσεις θα μας μεταφέρουν σε μέρη εκτός θεάτρου που θα μας περιμένον εκπλήξεις! 
  • Σε συζητήσεις επί συζητήσεων έχουν επιδοθεί οι καρναβαλικοί πυρήνες τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα έγιναν αρκετά τραπεζώματα με καρναβαλικό περιεχόμενο. Το γεγονός πάντως ότι φαίνεται να μην υπάρχει κοινή πλεύση ίσως θα πρέπει να μας προβληματίσει…
  • Όχι ένας τελάλης, αλλά δύο, θα φέρουν το μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού στην πόλη. Ο ένας άνδρας, η άλλη γυναίκα αλλά και οι δύο μας είναι γνώριμοι από παλαιότερα καρναβάλια! Μία πρωτότυπη κίνηση, όπως και η περσινή που είχαμε την πρώτη γυναίκα τελάλη!
  • Αντίστροφη μέτρηση για την τυπική έναρξη της καρναβαλικής περιόδου έχει ξεκινήσει στο instagram το @carnival_patras . Κάθε ημέρα συνοδεύεται και με ένα στίχο καρναβαλικού τραγουδιού για να μας φτιάξει τη διάθεση!
  •  «Για παραπλανητικές αναφορές σε ιστοσελίδες και στα κοινωνικά δίκτυα» μίλησε η Ήρα Κουρή τονίζοντας με ανακοίνωσή της ότι η ΚΕΔΗΠ, ως αποκλειστικώς αρμόδια αρχή για τη διοργάνωση του Πατρινού Καρναβαλιού «Δεν θα διοργανώσει μαζικού τύπου εκδηλώσεις για το Πατρινό Καρναβάλι 2021»
Advertisement

Ο Μπάστακας

#bastakas

Comments are closed.