MENU

10 Ιανουαρίου 2023 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θανάσης Γιανναδάκης: Αξιοπρέπεια – Δικαιοσύνη – Δημοκρατία Views: 185 Απόψεις, Επικαιρότητα

Θανάσης Γιανναδάκης: Αξιοπρέπεια – Δικαιοσύνη – Δημοκρατία

Advertisement

Η γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία η Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών δεν έχει αρμοδιότητα στην ενημέρωση για παρακολουθήσεις πολιτών, το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι κάλυψη, συγγνωστής νομικής πλάνης, στα στελέχη των εταιρειών τηλεπικοινωνιών για να μην παρέχουν τα απαραίτητα στοιχεία για τις παρακολουθήσεις. Έχει την ίδια αξία με τη γνωμοδότηση μιας νομικής υπηρεσίας.

Πέραν αυτού όμως, εκτός από αντισυνταγματική είναι και καθαρή απόδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση θα πάει στις εκλογές χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία της αδιαφάνειας, του νεποτισμού και της αντιδημοκρατικής πολιτικής που ασκεί, όσο και αν επένδυσε πολιτικά στο μεταρρυθμιστικό κέντρο.

Μια κυβέρνηση που κάθε μέρα αναδεικνύει στελέχη που απομυζούν το δημόσιο χρήμα κατά σύστημα και με πολιτική κάλυψη.

Μια κυβέρνηση που για να καλύψει πολιτικά την αισχροκέρδεια των ολιγοπωλίων στα βασικά είδη και την ενέργεια, μοιράζει επιδόματα ανακυκλώνοντας τη φτώχεια των πολιτών.

Μια κυβέρνηση που έχει το πρωτοφανές ρεκόρ απευθείας αναθέσεων 8,5 δις σε κλειστές διαδικασίες.

Μια κυβέρνηση που κάνει την εξωτερική πολιτική της χώρας γαϊτανάκι.

Μια κυβέρνηση που, σοφά κατονόμασε η αείμνηστη Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ως ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.

Μια κυβέρνηση που πρέπει να ηττηθεί πολιτικά, κοινωνικά και εκλογικά.

Με ένα τρίπτυχο: Αξιοπρέπεια – Δικαιοσύνη – Δημοκρατία

Αυτές είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την ανάταξη της κοινωνίας και της οικονομίας από μια καταστροφική πολιτική που μας γυρίζει πολιτικά και οικονομικά στη μετεμφυλιακή Ελλάδα του ρουσφετιού, του “εσωτερικού εχθρού”, της διεύρυνσης των ανισοτήτων.

Αυτό είναι το χρέος των προοδευτικών δυνάμεων.

Αυτό είναι το χρέος του ΠΑΣΟΚ.

Θανάσης Γιανναδάκης

Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αχαΐας

Comments are closed.