MENU

28 Μαΐου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεταξύ μας…: Η μαρίνα της Πάτρας, τα περιοδικά και ο ανήσυχος Κώστας Αντζουλάτος Views: 1080 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, ΚirixAROUND, Μεταξύ μας, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Μεταξύ μας…: Η μαρίνα της Πάτρας, τα περιοδικά και ο ανήσυχος Κώστας Αντζουλάτος

Advertisement

Πολύς φθόνος διαπιστώνουμε ότι κυκλοφορεί εν Πάτραις , δυσανάλογα μεγάλος για το ( μικρό ) μέγεθος της πόλης…

Πολύς και λόγος ξαφνικά περί μαρίνας μεγάλων σκαφών στην Πάτρα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ? . Καλές οι προθέσεις αλλά μας λείπουν τα βασικά : Βούληση και οι κατάλληλοι άνθρωποι. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο τουρισμός , γενικά για την Πάτρα, παραμένει ανέκαθεν  μια πονεμένη ιστορία. Τα …παιδιά στα διάφορα πόστα που υπάρχουν, δεν τους πάει το κοστούμι , δεν  κάνουν, ούτε θέλουν , ούτε μπορούν. Αυτό αποδεικνύεται μέχρι τώρα . Ματαιοπονούμε. Κουβέντα να γίνεται …για να περνάει ο καιρός.

Ερχεται αρχές Ιουνίου το 3ο κατά σειρά  τεύχος του αξιόλογου περιοδικού Πατρινόραμα που διευθύνει και επιμελείται ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

Εμφάνιση  και  περιοδικού υπό τον τίτλο Patras Voice  αναμένεται, εκτός απροόπτου,  εντός του  Ιουνίου.

Ανέκαθεν δημιουργικά ανήσυχος ο Κώστας Αντζουλάτος, ετοιμάζει πυρετωδώς κατάστημα της αλυσίδας IDEA και στο Αργοστόλι, όπου βρίσκεται επιμελούμενος  προσωπικά τις εργασίες προετοιμασίας καθώς σχεδιάζει να ανοίξει το συντομότερο δυνατό.

Comments are closed.