MENU

14 Ιουλίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Νύχτα μαγικιά” με τον Στέφανο Κορκολή στην Πάτρα – Συνεχίζεται η διάθεση των προσκλήσεων Views: 550 Επικαιρότητα, Μουσική, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός

“Νύχτα μαγικιά” με τον Στέφανο Κορκολή στην Πάτρα – Συνεχίζεται η διάθεση των προσκλήσεων

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο kirix.gr

Advertisement

Συνεχίζεται η διάθεση των προσκλήσεων για την μεγάλη συναυλία της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ»: «ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΙΑ», αφιέρωμα στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, με τον καταξιωμένο συνθέτη και πιανίστα ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Φρούριο του Ρίου Πατρών, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Εκτός του Στέφανου Κορκολή, θα μετάσχουν η σολίστ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, 10 μελής ορχήστρα, αλλά και η ΜΙΚΤΗ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός] και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου] του Οργανισμού.


Μεγάλοι Χορηγοί: ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, FERRY CENTER, Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ. Χρυσοί Χορηγοί: ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης, DR PRINOU. Ασημένιοι χορηγοί: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ, «KALLIRROE» PATRAS BUSINESS HOTEL, εστιατόριο- καφέ μπαρ «ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΝ».

Διάθεση προσκλήσεων, από τα γραφεία της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» [Κορίνθου 280- Γούναρη], καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Τηλ. 2610222248 και 2610279679. www.polyphonikipatras.gr

Comments are closed.