MENU

8 Δεκεμβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών Πρωταθλητής Όμιλος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νότιας Ελλάδας Views: 241 Αθλητισμός, Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών Πρωταθλητής Όμιλος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νότιας Ελλάδας

Advertisement

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, με την υποστήριξη του χορηγού του SUPER CARGO, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Όμιλος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νότιας Ελλάδας, που διεξήχθη στην Καλαμάτα, από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «Ποσειδών», από 27 έως 29/11/22.

Στο μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό ραντεβού της περιφέρειάς μας συμμετείχαν 67 ιστιοπλόοι από 6 ομίλους. Η αποστολή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών ήταν η πολυπληθέστερη σε υλικά και ανθρώπους με 17 αθλητές, 5 στην κατηγορία των ILCA 4 και 12 αθλητές στα Optimist.

Στην κατηγορία ILCA 4, Πρωταθλητής Περιφέρειας (Γενική) αναδείχθηκε ο Μάριος Γεωργόπουλος του Ομίλου μας, ενώ την 1η θέση στα κορίτσια και την 3η θέση Γενικής κατέκτησε η Όλγα Δούσκα, επίσης αθλήτρια του Ι.Ο.Πατρών.

Στα Optimist, 2η και 3η θέση Γενικής, ο Κωνσταντίνος Βασιλείου και η Κωνσταντίνα Δούσκα αντίστοιχα, η οποία κατέλαβε και την 1η θέση στα κορίτσια, ενώ στα μετάλλια ακολούθησε και ο Ιωάννης Αργυρός με 2η θέση στα Junior και 5η θέση Γενικής.

Αγωνιστικά, οι καιρικές συνθήκες δεν έδωσαν τη δυνατότητα να διεξαχθούν πολλές ιστιοδρομίες, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν ορισμένοι αθλητές από τις μεγάλες αναμονές και την πίεση στις κούρσες. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

ILCA 4

1oς Γενική και 1ος στα Αγόρια ο Μάριος Γεωργόπουλος

3η Γενική και 1η στα Κορίτσια η Όλγα-Θεοδώρα Δούσκα

5ος στα Αγόρια ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

6ος ο Χρήστος Καρτεζίνης

3η στα Κορίτσια η Αριάδνη Ντακουνάκη

OPTIMIST

2oς Γενική και 1ος στα Αγόρια ο Κωστής Βασιλείου

3η Γενική και 2η στα Κορίτσια η Κωνσταντίνα Δούσκα

3ος Αγόρια και 2ος Junior ο Ιωάννης Αργυρός

5ος στα Αγόρια ο Φίλιππος Κουτσουρόπουλος

7ος στα Junior o Κωνσταντίνος Γιουρούκος

15η η Άρτεμις Καρτεζίνη

27ηηΕιρήνη Κομπλά

29ος οΦώτιος Ράπτης

33ος ο Κωνσταντίνος Βγενόπουλος

και στην 39η θέση οι Ειρήνη Πολυχρονοπούλου, Τηλέμαχος-Ιωάννης Πολυχρονόπουλος και Εβελίνα Καζάκου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές τους, Δήμητρα Αρβανίτη, Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου και Παναγιώτη Ρούντο. Επίσης, στον αρχηγό της αποστολής και Έφορο Τριγώνου, Αργύρη Πετράτο.

Comments are closed.