MENU

6 Νοεμβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πατραϊκό Ημερολόγιο: Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στην Πάτρα Views: 258 City Life, Επικαιρότητα, ΚirixAROUND, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Πατραϊκό Ημερολόγιο: Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στην Πάτρα

Advertisement

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

8.30-14.30 Αεροδρόμιο Αράξου ( Πολιτική πτέρυγα ) : Εορταστική εκδήλωση Αερολέσχης Πατρών

-11.00 Συνέχεια κινητοποιήσεων δημοτικής Αρχής, συλλόγων και φορέων κυρίως για την πλήρη υπογειοποίηση της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής με  τη διοργάνωση  πορείας από το Ρίο μέχρι το νέο λιμάνι.

-8.30 – 19.00 Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαίας

-15.00 Επιτέλους ξεκινά και το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της  Super League 2 . H Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει στα Χανιά την ομώνυμη  Ομάδα.

-Μόλος Αγ. Νικολάου: Κυπριακό φεστιβάλ διοργανώνει η Φοιτητική Ένωση Κύπριων Πάτρας και θα περιλαμβάνει ζωντανή κυπριακή μουσική και παραδοσιακούς χορούς, κυπριακούς μεζέδες και άφθονη ζιβανία, καθώς και παραδοσιακά κυπριακά παιχνίδια.

– 19:00 Δημοτικό Θέατρο Απόλλων Πρώτη Παράσταση για τους εκπαιδευτικούς της πόλης με ελεύθερη είσοδο-Κράτηση στο ταμείο του θεάτρου: Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 150 χρόνια λειτουργίας του Θεάτρου Απόλλων το Μπαλέτο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας παρουσιάζει στην Παιδική του Σκηνή, το φαντασμαγορικό μπαλέτο Μότσαρτ.

19.00  Πρωτοκλήτεια  2022 – Έναρξη εργασιών Διακιδείου Σχολής Λαού – Αφιέρωμα στην Μικρά Ασία :Ομιλία του Σ. Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσοστόμου

Comments are closed.