MENU

13 Μαΐου 2023 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σήμερα η συναυλία για τα 40 χρόνια της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας Views: 446 Επικαιρότητα, Μουσική, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτισμός

Σήμερα η συναυλία για τα 40 χρόνια της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας

40 ΧΡΟΝΙΑ Πολιτιστικής δημιουργίας και προσφοράς. 40 χρόνια γεμάτα διακρίσεις και βραβεία. 40 χρόνια αφιερωμένα στον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση, τη Χορωδιακή, Ορχηστρική και Θεατρική πράξη.

Advertisement

          Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, των 11 τμημάτων και των 800 μελών, γιορτάζει το κομβικό αυτό σημείο των 40 χρόνων συνεχούς και επιτυχημένης διαδρομής στα Πολιτιστικά και Καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας, εγχωρίως και διεθνώς, με μία μεγάλη συναυλία όλων των τμημάτων της και με την συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

          Σάββατο 13 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, τα 11 τμήματα του Οργανισμού θα καταθέσουν την καλλιτεχνική τους δημιουργία, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο, θα βραβεύσει θεσμικούς φορείς της πόλης, μεγάλους χορηγούς του Οργανισμού αλλά και στελέχη του για την επί 40 χρόνια συνεχόμενη παρουσία και προσφορά τους.

           Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με δωρεάν είσοδο για το κοινό, αλλά με αριθμημένες προσκλήσεις, οι οποίες ήδη έχουν εξαντληθεί. (Πληροφορίες καθημερινά 10-1 το πρωί και

6-9 το απόγευμα, γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679).

           Χορηγοί της συναυλίας: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS, Dr PRINOU & ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, DOT DESIGN STUDIO, ΛΟΥΞ, CARAVEL, ZACHERINO, ΚΑΣΤΡΟ- ΧΑΧΑΛΗΣ.

 Χορηγοί τιμής ένεκεν: ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, FERRY CENTER Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ.

Comments are closed.