MENU

12 Ιανουαρίου 2023 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συγκέντρωση της ΝΔ στο Λάππα – ΕΙΚΟΝΕΣ Views: 237 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Συγκέντρωση της ΝΔ στο Λάππα – ΕΙΚΟΝΕΣ

Advertisement

Πραγματοποιήθηκε προχθές στο Λάππα η πρώτη συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα χρονιά η οποία αποτέλεσε την αφετηρία του νέου οδοιπορικού που ξεκινά η Οργάνωση με αντίστοιχες συγκεντρώσεις στις έδρες των πρώην Δήμων καθώς και σε Κοινότητες σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Εκατόν ογδόντα στελέχη από την περιοχή παραβρέθηκαν στην επιτυχή εκδήλωση διαλόγου στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αγωνιστικης διάθεσης για την πορεία προς τις εκλογές. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης παρουσίασε τον απολογισμό δράσης και τους στόχους για τη νέα εκλογική χρονιά αναλύοντας παράλληλα τα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου στην Αχαΐα.

Κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη σε εκλογική ετοιμότητα επισημαίνοντας: «Οι πολίτες της Αχαΐας με την θετική ψήφο τους θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία. Σε τόσο δύσκολες στιγμές διεθνώς η χαλαρή ψήφος δεν είναι σοφή επιλογή. Η Πατρίδα πρέπει να κυβερνηθεί με στιβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και με αυτοδύναμη την Νέα Δημοκρατία βαδίζουμε για ένα πιο φωτεινό μέλλον για την Πατρίδα μας τη νέα τετραετία. Προσκαλούμε όλα τα στελέχη, τα παλιά και νέα μέλη μας σε μια πανστρατιά ενημέρωσης των πολιτών σε ολόκληρη την Αχαΐα. Θα μεταφέρουμε σε όλες και όλους τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής μας και τους στόχους για την Αχαΐα του 2030 με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αντώνης Κουνάβης χαιρέτησε την παρουσία στην εκδήλωση του πρώην Δημάρχου Μόβρης Θανάση Ορδίτη ο οποίος έχει αφήσει εντυπωσιακά αποτυπώματα στην τοπική αυτοδιοίκηση την οποία υπηρέτησε για είκοσι χρόνια τόσο ως Δήμαρχος Μόβρης όσο και ως Πρόεδρος της Κοινότητας Λιμνοχωρίου και παράλληλα για πενήντα και πλέον χρόνια αποτελεί τη δυνατή φωνή της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αχαΐα.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυναν οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου ενώ μηνύματα έστειλαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και η Πολιτευτής Ασπασία Ρηγοπούλου.

Παρεμβάσεις έγιναν από τον Αντιδήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Κυριάκο Ορλώφ και τους Δημοτικούς Συμβούλους Φίλιππο Λιάκο και Θανάση Ραυτακόπουλο και το ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Παναγιωταρόπουλο ενώ ακολούθησε συζήτηση με τα στελέχη και τα μέλη.

Παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Μόβρης Θανάσης Ορδίτης, οι Αντιδήμαρχοι Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, Βασίλης Γκοτσόπουλος,Θανάσης Ραυτακόπουλος, Κυριάκος Ορλώφ, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φίλιππος Λιάκος, Ηλίας Οικονομόπουλος, Αλέκος Ορδίτης, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νιφορεΐκων Οδυσσέας Μαγκαφάς, μέλη τοπικών συμβουλίων και δεκάδες στελέχη και μέλη της φιλελεύθερης παράταξης από τον πρώην Δήμο Λαρισσού.

Comments are closed.