MENU

19 Αυγούστου 2020 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σύλληψη 14χρονης για κλοπή στην Πάτρα – Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας Views: 623 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία

Σύλληψη 14χρονης για κλοπή στην Πάτρα – Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Advertisement

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, μία 14χρονη, διότι εισήλθε σε σπίτι άνδρα και με την πρόφαση της φόρτισης του κινητού της τηλεφώνου αφαίρεσε από το υπνοδωμάτιο του, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για διακίνηση αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο,  διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτοκίνητο, πέντε αλλοδαπούς διαφόρων υπηκοοτήτων, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Πάτρα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών δύο ημεδαποί (ένας άντρας και μία γυναίκα),  διότι ενεργώντας από κοινού εισήλθαν σε υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 275 ευρώ.

Συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή

Συνελήφθησαν, χθες στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Comments are closed.