MENU

8 Οκτωβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σύσκεψη με προέδρους και εκπροσώπους κοινοτήτων και συλλόγων είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος Views: 212 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα, Πολιτική

Σύσκεψη με προέδρους και εκπροσώπους κοινοτήτων και συλλόγων είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος

Advertisement

Σύσκεψη με προέδρους και εκπροσώπους κοινοτήτων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Ρίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου.

Επί τάπητος τέθηκαν μία σειρά από μείζονος και αναπτυξιακού χαρακτήρα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής και συμφωνήθηκε η προώθηση και ανάδειξή τους στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης και αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συζητήθηκαν αιτήματα και διεκδικήσεις των περιοχών που χρόνιζαν και πλέον βαίνουν προς επίλυση, όπως ο καθαρισμός και η οριοθέτηση του ποταμού Χαράδρου, η επέκταση της πεζοδρόμησης, του φωτισμού και της διαγράμμισης επί των οδών Πανεπιστημίου και Διοδώρου καθώς επίσης η διαμόρφωση και ανάπλαση του κόμβου στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος».

«Αφουγκραζόμαστε και καταγράφουμε καθημερινά τα αιτήματα των συμπολιτών μας, σε κάθε περιοχή του νομού μας και αγωνιζόμαστε για να δίνουμε λύσεις όσο το δυνατόν συντομότερα. Είχαμε μία γόνιμη συζήτηση με τους προέδρους και αφενός ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο χρονικό διάστημα και αφετέρου συμφωνήσουμε να παρακολουθούμε από κοινού την πορεία όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Καστελόκαμπου, Ι. Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος του Προαστίου (Μποζαΐτικα), Ηλ. Παναγιωτακόπουλος, ο Πρόεδρος της Παραλίας Προαστίου (Η Δράση), Παύλος Ζαβέρδας, το μέλος του Συλλόγου Καστελόκαμπου, Κων. Μουστάκης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Αχαΐας, Π. Γουναρόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Comments are closed.