MENU

24 Οκτωβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χιλιάδες πατρινοί στον περίπατο ενάντια στον καρκίνο του μαστού – ΕΙΚΟΝΕΣ Views: 484 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Χιλιάδες πατρινοί στον περίπατο ενάντια στον καρκίνο του μαστού – ΕΙΚΟΝΕΣ

Advertisement

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή μετά από 2 χρόνια σιωπής, ο μεγάλος Περίπατος Ζωής ενάντια στον καρκίνο του μαστού.Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  «έβαψε» ξανά την πόλη ροζ  για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για την νόσο και να αναδείξει την τεράστια αξία και σημασία της πρόληψης/έγκαιρης διάγνωσης.

Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον περίπατο που ξεκίνησε από τα Ψηλαλώνια, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, και κατέληξε στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, αφού διέσχισε την Γούναρη, την Ρήγα Φεραίου και την Αγίου Νικολάου.

Με την εκδήλωση αυτή κορυφώνονται, αλλά δεν ολοκληρώνονται, οι δράσεις του συλλόγου για τον μήνα Οκτώβριο, μήνα διεθνώς αφιερωμένο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν με την εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη της εκλιπούσας προέδρου του Συλλόγου, Λιολιώς Κολυπέρα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου «ο Άγιος Στυλιανός». 

Ροή Ειδήσεων

Comments are closed.